Hien szüleit embercsempészés miatt börtönre ítélték

börtön család apa embercsempészet Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien apját, édesanyját és féltestvérét is elítélték embercsempészet miatt első fokon: mindannyiukra letöltendő börtönbüntetést szabtak ki.

Első fokon Hien szinte egész családját börtönbüntetésre ítélték bűnszervezetben lekövetett embercsempészet miatt.

Az édesapja 5 évet kapott, édesanyja 1 évet, féltestvére pedig 2 év 6 hónapot.

Hien apját, azaz Nguyen Tuan Anht azzal vádolják, hogy társaival vietnámi állampolgárokat hamis papírokkal próbált Magyarországra juttatni, melyért alkalmanként akár 3 millió forintot is elkért. Az ügyészség szerint Hien apja irányította a vállalkozást, amely a vádirat szerint jövedelmező volt:

közel 1 milliárd forint bevételt hozott.

Hien szülei börtönbe kerülhetnek Forrás: Facebook/Hien

A vállalkozás tagjait 2010-ben tartóztatták le, de

Hien apja egy éve előzetes után házi őrizetbe került és elszökött.

Nem jelent meg a tárgyalásokon és az ítéletet is a nélküle hozták meg. Ellene elfogatóparancs van érvényben.

Hien édesanyja és féltestvére azonban ott voltak a tárgyalásokon.

Az ügyvédjük meg is szólalt az ügyről a Blikknek. „Három napot kértünk, hogy eldöntsük, fellebbezünk-e az egyébként súlyos ítélet ellen. A nyomozati iratból kb. 5200 oldalt nem kaptunk meg, és a tolmács személye is okozott problémákat, mivel felmerült, hogy ő a másodrendű vádlott élettársa, és ez a kérdés az ítélethozatalig sem tisztázódott" – mondta dr. Tran Dániel. Az énekesnőt is próbálta elérni a lap, de csak a menedzserét sikerült. „Hien továbbra is a tanulmányaira és a karrierjére koncentrál" – mondta Kálnási Anikó.

Megszólalt távozásáról Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-megszolalt-tavozasarol-hajdu-peter-atv.htmlMa reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződásét. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy menekült el Sebestyén Balázs Schobert Norbiék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-igy-menekult-el-sebestyen-balazs-schobert-norbiek-elol-zanzibaron.htmlMár korábban is beszámoltunk róla, hogy Sebetséyn Balázsék ugyanabban a szállodában foglaltak szobát Zanzibáron, mint amiben Rubint Réka tartotta az alakreform tábort. A műsorvezető nem akart találkozni Norbiékkal, ezért másik szállodába menekült. Most elárulta, hogyan történt mindez.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElmérgesedett a viszony: menesztik Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-elmergesedett-a-viszony-menesztik-hajdu-petert-az-atv-tol.htmlA Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.TV + SztárokOrigoVita robbant ki Köllő Babett és Smaltig Dalma között a Feleségek luxuskivitelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-vita-robbant-ki-kollo-babett-es-smaltig-dalma-kozott-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlSmaltig Dalma legszívesebben poharat vágott volna Köllő Babetthez a Feleségek luxuskivitelben című műsorban. A két nő között parázsvita robbant ki. TV + SztárokThinkstockDekoltázsáról posztolt fotót Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180410-dekoltazsarol-posztolt-fotot-tolvai-reni-meresz.htmlAz edzőteremből posztolt dekoltázsáról Tolvai Reni: rajongói odavannak a képért. TV + Sztárok--Kim és Kourtney Kardashian a tengerpartról posztolt bikinis fotókathttp://www.life.hu/sztarok/20180410-kim-es-kourtney-kardashian-a-tengerpartrol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlKöztudott, hogy a Kardashian-lányok szeretnek sok mindent megmutatni magikból. Most sem tettek másként ugyani Kim és Kourtney falatnyi bikiniben élvezték a napsütést a tengerparton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.