Ken baba transzneműség Rodrigo Alves megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongóit is megdöbbentette Rodrigo Alves, az élő Ken baba, aki Instagramján immár nőként jelentkezett be.

Már többször írtunk Rodrigo Alvesről, az élő Ken babáról, aki még a bordáit is kivetette azért, hogy úgy nézhessen ki, ahogyan szeretne. Már-már azt hittük, nem sokkolhatja tovább a világot, tévedtünk: Instagramján immár nőként jelentkezett be követői legnagyobb döbbenetére.

Az immár Jessica Alves nevet használó férfi egyik friss fotóján piros melltartót visel és hosszú fekete haja van, a másikon pedig Playboy-nyuszinak öltözött és szőke tincsei vannak.

Ken baba nővé vált Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

Jó érzés volt egy kicsit másnak lenni. Rengetegen figyeltek rám, amikor kiléptem az utcára. Most azonban végre természetesen viselkedhetem Jessica Alvesként" – írta a közösségi oldalán, majd hozzátette, szerinte az embereket nem kellene arra kényszeríteni, hogy meghatározzák saját nemüket.

Playboy-nyusziként Forrás: Instagram/Rodrigo Alves
Vissztérnek a halott szereplők a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180411-visszternek-a-halott-szereplok-a-baratok-koztbe.htmlKülönös dologra készülnek a Barátok közt alkotói: visszahoznák a sorozatba a halott karaktereket, például Magdi anyust és R. Kárpáti Pétert. TV + Sztárok--A várandós Khloé Kardashiant megcsalja gyermeke apja: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180411-a-varandos-khloe-kardashiant-megcsalja-gyermeke-apja-video.htmlNincs szerencséje a férfiakkal Khloé Kardashiannak: első férjének drogproblémái voltak, mostani párja pedig nem tudja értelmezni a hűség fogalmát. Több nővel is megcsalta már szerelmét, aki éppen a közös gyermekükkel várandós. TV + Sztárok--Politikus lesz Berki Krisztiánból?http://www.life.hu/sztarok/20180411-politikus-lehet-berki-krisztianbol.htmlBerki Krisztián meglepő „bejelentést" tett Facebook-oldalán: közölte, hogy négy év múlva már rá is lehet szavazni. Vajon tényleg komolyan gondolta? Még az is megeshet! TV + Sztárok--Megszólalt távozásáról Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-megszolalt-tavozasarol-hajdu-peter-atv.htmlMa reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy menekült el Sebestyén Balázs Schobert Norbiék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-igy-menekult-el-sebestyen-balazs-schobert-norbiek-elol-zanzibaron.htmlMár korábban is beszámoltunk róla, hogy Sebetséyn Balázsék ugyanabban a szállodában foglaltak szobát Zanzibáron, mint amiben Rubint Réka tartotta az alakreform tábort. A műsorvezető nem akart találkozni Norbiékkal, ezért másik szállodába menekült. Most elárulta, hogyan történt mindez.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElmérgesedett a viszony: menesztik Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-elmergesedett-a-viszony-menesztik-hajdu-petert-az-atv-tol.htmlA Bors azt írja, hogy a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak Hajdúval dolgozni. A producernek hamarosan lejár a szerződése, a csatorna pedig nem akarja meghosszabítani.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.