Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a szülésről: Tyra Bankstől Elizabeth Banksig

Tyra Banks Elizabeth Banks Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé.

Kate Walsh

Kate Walsh Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac

A Grace klinikából megismert színésznőnek nem lett gyermeke, de nem azért, mert a karrierjét helyezte volna előtérbe. Kate Walsh egyébként is úgy vélekedik, hogy nem szükséges az anyaság és a munkahely között választania egy nőnek, egyszerre is mehet a kettő, nála azonban a természet közbeszólt. Korai menopauzán ment keresztül, és sajnos már nem tehetett semmit ellene.

Hugh Jackman

Hugh Jackman Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Nemcsak a nők számára lehet fájdalmas, ha a próbálkozások ellenére nem születik gyermekük, lelkileg a férfiak is szenvednek, ahogy Hugh Jackmant is megviselte az állandó kudarc. Hiába kezdtek el próbálkozni időben, a színész 13 évvel idősebb felesége folyamatosan elvetélt. Hugh Jackman elárulta, nagyon nehéz volt mindkettejük számára ez az időszak, ezért döntöttek az örökbefogadás mellett.

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Az Éhezők viadala színésznője is sokáig próbálkozott a teherbe eséssel, de hiába. Mindig vetélés lett a vége, ami testileg és lelkileg is nagyon megviselte a sztárt. A méhével volt valami probléma, ezért úgy döntött Elizabeth és párja, hogy béranya segítségével próbálják bővíteni a családjukat. Azóta két gyermekük is született, a béranyájuk pedig a családjuk része lett.

Tyra Banks

Tyra Banks Forrás: Getty Images

Elképesztően sikeres nő Tyra Banks, hiszen nemcsak modellként járt a csúcson, de üzletasszonyként sem utolsó. Csodálatos életét azonban beárnyékolta a gyermekáldással való hiábavaló próbálkozás. „Volt néhány nagyon traumatikus pillanatom" – árulta el Banks, aki végül béranya segítségével vált szülővé 2016-ban.

Brad Pittet elbűvölte új szerelme, az építész Neri Oxmanhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-brad-pittet-elbuvolte-uj-szerelme-az-epitesz-neri-oxman.htmlA színésznek nem sikerült titokban tartania új kapcsolatát, amitől állítólag a fellegekben járt. Egy gyönyörű építésznővel, Neri Oxmannal jött össze, és állítólag nagyon jól működik közöttük a kémia. TV + Sztárok--Schobert Lara elárulta, mi történt a káoszba fulladt tinirendezvényenhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-schobert-lara-elarulta-mi-tortent-a-kaoszba-fulladt-tinirendezvenyen.htmlSchobert Lara először szólalt meg azután, hogy feloszlatták azt a tömeget, ami pár napja érte és még néhány tinisztárért gyűlt össze az egyik budai bevásárlóközpontban. TV + SztárokOrigoBombera Krisztina jól fizető tévés ajánlatokat utasított vissza: úgy érezte, megtehetihttp://www.life.hu/sztarok/20180411-bombera-krisztina-jol-fizeto-teves-ajanlatokat-utasitott-vissza-ugy-erezte-megteheti.htmlBombera Krisztina egykor megkerülhetetlen szereplője volt a magyar tévézésnek, de egy idő után eltűnt a képernyőről. Elárulta, sok jól fizető állást utasított vissza, mert úgy érezte, megteheti. TV + Sztárok--Nővé vált az élő Ken baba: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-nove-valt-az-elo-ken-baba-fotok.htmlRajongóit is megdöbbentette Rodrigo Alves, az élő Ken baba, aki Instagramján immár nőként jelentkezett be. TV + Sztárok--Vissztérnek a halott szereplők a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180411-visszternek-a-halott-szereplok-a-baratok-koztbe.htmlKülönös dologra készülnek a Barátok közt alkotói: visszahoznák a sorozatba a halott karaktereket, például Magdi anyust és R. Kárpáti Pétert. TV + Sztárok--Megszólalt távozásáról Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-megszolalt-tavozasarol-hajdu-peter-atv.htmlMa reggel a robbant a hír, hogy az ATV meneszti Hajdú Pétert, nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését. A producer most megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.