Egy nagymama ajánlkozott fel Lukács Mikinek: Peller Anna mesélt róla

nagymama ajánlat szex Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy nem féltékeny típus, ugyanakkor tudja, vannak nők, akik felajánlkoznak férjének, Mikikének.

Peller Anna a féltékenységről beszélgetett Papp Gergővel az RTL Klub reggeli műsorában, amikor egyszer csak szóba került, hogy egy bizonyos korosztály nagyon is odavan a műsorvezető férjéért, Mikikéért.

Egy nagyon erős kategória van, amelyik bekörnyékezi Mikit: a 60 éves hölgyek. Van egy nagymama, aki nagy rajongója, megőrül érte... És kapott tőle olyan üzeneteket, amik nagyon pikánsak... Felajánlotta magát a hölgy, amennyiben velem megszűnne a kapcsolat, akkor nagyon szívesen áll a rendelkezésére, és akár hozzá is megy feleségül és elmesélte, mennyi mindent tud nyújtani..." – árulta el a műsorban Peller Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.