Kamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukban

Köllő Babett áramszünet Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. 

Leolvadt a hűtő, nem ment a tévé, de ami még ezeknél is borzalmasabb: az elektromos garázskapu sem működött, így Babett nem tudott elmenni otthonról és előadása lett volna. Aztán férje segítségével persze megoldódott a probléma, amit az alábbi videóban láthattok is.

Autóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--Szerelmes fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szerelmes-fotot-osztott-meg-csobot-adel-az-instagramon.htmlCsobot Adél és Istenes Bence amióta tudják, hogy jön a második baba, boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha. TV + Sztárok--Az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozataban-kapott-munkat-szorcsik-h-viki-egykori-joban-rosszbanos.htmlAz egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát. TV + Sztárok--Visszaélnek Korda György és Balázs Klári nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180407--visszaelnek-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nevevel-hamis-jegyeket-arulnak-egy-debreceni-koncertre.htmlHamis jegyeket árulnak csalók egy debreceni Korda György-Balázs Klári koncertre, ami nem is lesz megtartva. TV + SztárokOrigoÚjra hordja a jegygyűrűjét Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180407-ujra-hordja-a-jegygyurujet-hosszu-katinka-minden-rendben-van-ferjevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai bajnok úszónő újra viseli a társától kapott jegygyűrűjét. TV + Sztárok--Ismerd meg a Feleségek luxuskivitelben két új szereplőjét, Yvonne-t és Polgár Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20180407-ismerd-meg-a-felesegek-luxuskivitelben-ket-uj-szereplojet-yvonne-es-polgar-tundet.htmlAz első évadban szereplő Rubint Réka most nem tűnik fel a realityben, helyette két új luxusfeleséget ismerhetünk meg: Yvonne-t és Polgár Tündét. Előbbit már láthattuk epizódszerepben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.