Luxus Vivi nem akarja kitenni a törpemalacot, pedig férje nem szereti

állat konfliktus Vasvári Vivien törpemalac Fecsó Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem teszi ki a törpemalacot Vasvárvi Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, pedig férje nem szívleli a kis állatot. Közösségi oldalán jelentette be: marad a malac. Ebből még vita lehet. 

Ahogyan a Feleségek luxuskivitelben második évadának első részéből már kiderült: Vasvári Vivien párja, Fecsó nem szívleli a törpemalacot, amelyek kislányának vásárolt karácsonyra.

A férfi választás elé állította: vagy ő vagy a malac. A csípős modoráról is híres luxusfeleség közösségi oldalán üzent a férfinek, hogy a malac mindenképp otthonuk része marad. Kíváncsian várjuk, mit szól ehhez Fecsó.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick lánya, Cathrine magából kivetkőzve rappel Budapest utcáinhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-yvonne-dederick-lanya-cathrine-magabol-kivetkozve-rappel-budapest-utcain.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerephez jutott Yvonne Dederick is, vele együtt pedig lánya, a Mardoll művésznéven rappelő Cathrine is. A lány egyik klippjében egyszál semmire vetkőzve énekel és rappel Budapest utcáin. TV + Sztárok--Berki Krisztián mindenkivel flörtölhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-berki-krisztian-imad-flortolni.htmlBerki Krisztián Katona Renátában, vagyis Mazsiban megtalálta a társát. Komolyan gondolják, hogy együtt élik le az életüket, de Berki Krisztián azért nem hazudtolja meg magát: elárulta, szerinte minek kell beleférnie egy kapcsolatba. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor ellen állítólag öt újabb vallomás van: jogi lépéseket tervez a volt színházahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-ellen-allitolag-ot-ujabb-vallomas-van-jogi-lepeseket-tervez-a-volt-szinhaza.htmlA zaklatási ügyei miatt menesztett rendező nyilatkozataival a saját fejére hozott bajt. Az Operettszínház belső vizsgálata ugyanis nem zárult eredmény nélkül, most jogi lépéseket terveznek Kerényi Miklós Gábor ellen. Öt újabb vallomásról beszélnek. TV + Sztárok--Az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozataban-kapott-munkat-szorcsik-h-viki-egykori-joban-rosszbanos.htmlAz egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát. TV + Sztárok--Eva Longoria pocakja egyre nagyobb, így fest 7 hónapos terhesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-eva-longoria-pocakja-egyre-nagyobb-igy-fest-7-honapos-terhesen.htmlA Született feleségek sztárja, Eva Longoria első gyermekét várja, már hatalmas gömbölyödő pocakja. Sugárzóan boldognak tűnik várandóssága hetedik hónapjában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.