Cukrászként bizonyíthat az Exek az édenben Diája

Forrás: Viasat3 -
cukrász szexmánia Exek az Édenben Exek Dia Viasat 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új területen próbálta ki magát nemrég az Exek az édenben Diája: édesanyjával belevágott a VIASAT3 Ide süss! cukrászversenyébe.

A szexmániáját korábban nyíltan felvállaló Exek Dia ezúttal fakanalat ragadott és édesanyjával együtt belevágott az Ide süss! című cukrászversenybe. Mint kiderült, mindketten imádnak sütni-főzni, ezért örömmel vetették bele magukat a műsorba.

Imádom ezt a játékot, régi vágyam volt, hogy egy ilyen dologban is kipróbáljam magam. Imádok sütni, és azt gondolom, nem is vagyok rossz benne, ráadásul a versenyzés is motivál. Arról nem beszélve, hogy az elején anyukám is itt volt mellettem. A verseny közben remek embereket ismerhettem meg, igazság szerint igazi kis családdá kovácsolódtunk. Angélát és Szabit csodás embereknek tartom, akiktől nagyon sokat tanultam. Ráadásul megismerhettem Sass Danit és Hajós Andrást is, akiknél kedvesebb embereket nem nagyon ismerek" – árulta el a Blikknek.

Exek Dia sütni is remekül tud Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.