Ez van Kim Kardashian csillogása mögött: íme, a sztár legmocskosabb titkai

Forrás: Instagram -
élet Kanye West kim kardashian titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian már biztosan bánja azt a percet, amikor elküldte személyi asszisztensét, Stephanie Shepherd ugyanis a sok megaláztatás után, amit elviselt úgy döntött, nem tartja magában a sztár titkait. A sztáranyukáról kiderült, hogy szörnyen trehány, tele van féltékenységgel, temérdek plasztikai műtéte volt és a házassága sem tökéletes.

Kim őrületesen mocskos

Kardashianék egész családja rendetlen, de Kim a legrosszabb. Az egész házban mocsok uralkodik, szanaszét hagyja a ruháit a szemetesből pedig folyik ki a szemét. Ugyan van személyzete, Kris, vagyis az édesanyja is át szokott menni, hogy összetakarítson utána, mivel Kim képes egyetlen perc alatt hatalmas felfordulást csinálni. Nem valami igényes.

Kanye és Kim házasságba romokban hevert

Sajnos nem olyan nagy a boldogság Forrás: AFP/Larry Busacca

Kim Kardashian és Kanye West szereti kapcsolatukat tökéletesnek beállítani, de nagyon távol állnak tőle. Volt idő, amikor a rapper nem is lakott otthon, inkább kibérelt egy szállodát a stúdiója közelében. Végül egy terápia mentette meg a kapcsolatukat, mai azért került mélypontra, mert a sztáranyuka szereti megalázni a rappert, aki nem érzi magát férfinak Kim mellett.

Rengeteg plasztikai műtéte volt

Kim Kardashian nagyon sokszor plasztikáztatott Forrás: Instagram

Drasztikusan megváltozott az évek során Kim Kardashian, a testének számos területén volt plasztikai műtétje. Az arcán is alakított a reality-sztár, de az ajkait sem hagyta ki a sorból. Természetesen Kim szereti hangoztatni, hogy nem végeztetett magán műtétet, de hiába, egyszer és mindkorra kiderült, hogy ez nem igaz.

Kim a zöldszemű szörny bűvöletében él

Annak ellenére, hogy hatalmas vagyonnal rendelkezik, és nagyon sok rajongója van, Kim elég bizonytalan, éppen ezért pedig mindenkire féltékeny. A barátainál is jobb akar lenni, de a testvérei sem menekülnek őrültségei elől. Kourtney-t túlságosan makacsnak tartja, Khloét pedig nagyon érzékenynek, de Kylie irritálja a legjobban, mert vele sokkal többet foglalkoznak az emberek.

Depresszióval és szorongással küzdött

Habár arról már beszélt Kim, hogy egy időben szorongott, de az csak most derült ki, hogy milyen szörnyű állapotban is volt akkor a sztár. Smink nélkül a saját izzadságában feküdt napokig, és sem ereje, sem kedve nem volt megmozdulni sem. Persze önértékelési zavarokkal is küzdött Kim, ezért nincs is igazán barátja, hiszen nem bírja elviselni, ha valaki jobb nála.

Britney Spears szerelése érdekes néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-britney-spears-szerelese-erdekes-nez-ki.htmlHabár Brtiney Spears-nek sikerült újra formába lendülnie, az öltözködése hagy némi kívánnivalót maga után: kellene neki egy stylist! TV + SztárokAFPSom-Balogh Edina reggel, smink nélkül posztolt fotót közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-som-balogh-edina-reggel-smink-nelkul-posztolt-fotot-kozossegi-oldalara.htmlMár a Barátok közt című sorozatban is rengetegen rajongtak Som-Balogh Edináért, nemcsak színészi tehetsége, hanem szépsége miatt is. A minap smink nélküli fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen csodásan fest. TV + Sztárok--Egytonnás autót tolt ki a TV2 versenyzője a Bezár a bazár! című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-egytonnas-autot-tolt-ki-a-tv2-versenyzoje-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban.htmlA TV2 új műsorában hihetetlen teljesítménynek lehettek szemtanúi a nézők: egy fiatal lánynak sikerült kitolnia egy egytonnás autót a bazárból, ami azt jelenti, hogy megkaparintotta az autót. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.