Gombos Edina üzletasszony lett Amerikában, egyelőre Floridában maradnak

Florida üzletasszony szemüveg USA Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina jó ideje az USA-ban él férjével és két gyermekükkel, most azonban választania kellett, hiszen lejárt a szülési szabadsága. Egyelőre Floridában maradnak, Edina üzletasszonyként igyekszik helyt állni, gyerekeik pedig imádják a kinti életet.

"Bizony dönteni kellett, hogy a hosszú távollét után újra munkába állok-e műsorvezetőként. Ez ugye mindannak a feladását jelentené, amit a kiköltözésünk óta elértünk itt, Floridában" - mesélte a Story magazinnak Gombos Edina, aki férjével és két gyermekükkel évek óta az USA-ban él. Lejár szülési szabadsága, döntenie kellett, hogy újra a stresszes forgatásokat választja, vagy folytatja a kiépített vállalkozását.

Gombos Edina kislányával Forrás: Facebook / Gombos Edina

"Divatos, főleg olasz stílusú szemüvegkereteket adunk el itteni optikáknak. Nemrég nyitottunk Dél-Amerika felé, tárgyalunk uruguayi, kolumbiai és brazil cégekkel is. Most üzletasszonyként próbálok helytállni, sikereket elérni" - fogalmazott Gombos Edina. Férjével úgy döntöttek, maradnak Amerikában, de olyan lehetőségekre mindig nyitott lesz, amikhez csak pár hétre kell Magyarországra utaznia.

Gyermekeik jól érzik magukat az új környezetben, Matteot a tudományok, az állatvilág érdekli, Miranda pedig a kínai mandarin nyelvet is tanulja. Edina rendszeresen készít magyar ételeket a családnak és minden magyar és amerikai ünnepeket is megtartják. "Húsvétkor tojást festettünk, locsolkodtunk, az amerikaiak nagy ünnepén, hálaadáskor pedig pulykát sütöttünk" - mondta Gombos Edina, aki rendszeresen olvassa a magyar híreket.

Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Svéd halkülönlegességet kóstoltak Balázsék, öklendezni kezdtek a stúdióban a szagtól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-sved-halkulonlegesseget-kostoltak-balazsek-oklendezni-kezdtek-a-studioban-a-szagtol-video.htmlÉlő adásban kóstolták meg a svéd halkülönlegességet, a surströmminget Balázsék. A több hónapig rohasztott, erős illatot árasztó étel szaga annyira betöltötte a stúdiót, hogy a műsorvezetők öklendezni kezdtek. Rákóczi Feri pedig az ebből készült halkoktélt is megkóstolta. Valószínűleg többször nem fogja. TV + Sztárok--Így ünnepelte születésnapját Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-igy-unnepelte-szuletesnapjat-bodi-sylvi-torta.html37 éves lett tegnap előtt Bódi Sylvi, születésnapját pedig egy gyönyörű tortával ünnepelte meg. TV + SztárokOrigoLakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA kamerák előtt fakadt sírva Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-gaal-noemi-dragam-add-az-eleted.htmlDrámai pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a tévénézők, akik nézték a Drágám, add az életed! című műsor legutóbb leadott epizódját. Gaál Noémi annyira megkönnyebbült, amikor sikerült egy veszélyes feladatot végrehajtania párjának, hogy könnyekben tört ki. TV + SztárokOrigoA Sláger TV-n lesz műsorvezető az egykori X-Faktoros, Feng Ya Ou Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-slager-tvn-lesz-musorvezeto-az-egykori-x-faktoros-feng-ya-ou-ferenc.htmlAz X-Faktorban megismert énekes teljesen új szerepben próbálja ki magát: műsorvezető lesz a Sláger TV-n. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.