Lakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütált

Papp Gergő műsorvezető Lakatos Márk Peller Anna Reggeli RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja.

Lakatos Márk csatlakozott Peller Annához és Papp Gergőhöz, a mai naptól kezdve ő is annak a csapatnak a tagja, akik az RTL Klub Reggelijében ébresztik a nézőket.

A stylist nem csak a divat világában, de a gasztronómia területén is otthonosan mozog, hiszen remek helyezést ért el a Konyhafőnök VIP második évadában is, így valószínűleg nem jön majd zavarba, ha a műsor vendégeit kell faggatnia hasonló témákról.

Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--A Sláger TV-n lesz műsorvezető az egykori X-Faktoros, Feng Ya Ou Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-slager-tvn-lesz-musorvezeto-az-egykori-x-faktoros-feng-ya-ou-ferenc.htmlAz X-Faktorban megismert énekes teljesen új szerepben próbálja ki magát: műsorvezető lesz a Sláger TV-n. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoMeghan Markle a negyedik barátnő, akit Harry herceg Botswanába vitt romantikáznihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-meghan-markle-a-negyedik-baratno-akit-harry-herceg-botswanaba-vitt-romantikazni.htmlHarry herceg tavaly nyáron Botswanába vitte Meghan Markle-t nyaralni, ezzel ő a negyedik barátnő, akit az afrikai országba vitt romantikázni. TV + Sztárok--Berki Krisztiánt megtalálták Tinderen: Baukó Éva mutatta meg a profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-berki-krisztiant-megtalaltak-tinderen-bauko-eva-mutatta-meg-a-profiljat.htmlBerki Krisztián megtalálta élete párját, ennek ellenére Baukó Éva állítása szerint még mindig fent van Tinderen, azaz a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson, és erről bizonyítékot is mutatott: íme, Berki profilja. TV + Sztárok--Hajdú Péternek vannak tervei: ezzel foglalkozik majd az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-hajdu-peternek-vannak-tervei-ezzel-foglalkozik-majd-a-tevezes-utan.htmlVáratlanul ért mindenkit a bejelentés: Hajdú Péter távozik az ATV-től. A közlemények szerint közös megegyezéssel döntöttek a búcsú mellett, az okokat pedig nem firtatták. Erről ezúttal sem beszélt Hajdú, arról viszont igen, hogy mihez kezd a tévé után. TV + SztárokOrigoKamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.