Meghan Markle a negyedik barátnő, akit Harry herceg Botswanába vitt romantikázni

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Meghan Markle romantika exek Botswana nyaralás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg tavaly nyáron Botswanába vitte Meghan Markle-t nyaralni, ezzel ő a negyedik barátnő, akit az afrikai országba vitt romantikázni.

A Mirror azt írja, Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle még tavaly augusztusban utazott el kettesben romantikázni az afrikai Botswanába. Állítólag csodás napokat töltöttek együtt, nagyon élvezték a kiruccanást. Ugyanakkor azt nem tudni, Meghan tudja-e, hogy vőlegénye korábban ugyanoda vitte három másik exét is.

A portál azt írja, a volt barátnők közül Nathalie Pinkham, Chely Davy és Cressida Bonas is szafarizott Botswanában a herceggel.

Harry herceg Meghan Markle-t is Botswanába vitte romantikázni Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A brit újságíró, Andrew Morton azt mondja, a királyi család viccesnek találhatta, hogy Meghan a negyedik lány, akit odavisz Harry. Ugyanakkor ez egy nagyon romantikus úti cél, és ki ne szeretne bele egy olyan férfiba, aki szabadidejét elefántok és orrszarvúk között szereti tölteni? – tette fel a költői kérdést a szakember.

Virággal és szerelmes üzenettel lepte meg Schobert Norbi Rubint Rékát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-viraggal-es-szerelmes-uzenettel-lepte-meg-schobert-norbi-rubint-rekat-foto.htmlRubint Rékát egy szerelmes üzenettel és virággal lepte meg a férje, Schobert Norbi. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Berki Krisztiánt megtalálták Tinderen: Baukó Éva mutatta meg a profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-berki-krisztiant-megtalaltak-tinderen-bauko-eva-mutatta-meg-a-profiljat.htmlBerki Krisztián megtalálta élete párját, ennek ellenére Baukó Éva állítása szerint még mindig fent van Tinderen, azaz a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson, és erről bizonyítékot is mutatott: íme, Berki profilja. TV + Sztárok--Lakatos Márkot arra kérték, legyen biológiai apja egy gyereknek: sosem volt még nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-markot-arra-kertek-legyen-biologiai-apja-egy-gyereknek.htmlLakatos Márk bátran és nyíltan vállalja homoszexualitását, elárulta, hogy ő még életében nem volt nővel, egyszer mégis majdnem apa lett.TV + SztárokOrigoBoros Lajos rossz anyagi helyzetben van, a tartalékaiból élhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-boros-lajos-rossz-anyagi-helyzetben-van-a-tartalekaibol-el.htmlBoros Lajos egészsége nagyon nincsen rendben, mint tudjuk, szívműtétre lesz szüksége az egykori rádiósnak. Erre azonban még várnia kell, hiszen nincs olyan állapotban, hogy megműthessék. Helyzetét még az is nehezíti, hogy nagyon oda kell figyelnie, mit vásárol, ugyanis a tartalékaiból él. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a szülésről: Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.