Endrei Judit volt szerelmeiről, múltról, jelenről és jövőről mesélt Joshi Bharatnak

Endrei Judit párkapcsolat szerelem Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az emberben akkor fogalmazódik meg, hogy mit kap a szüleitől útravalónak, amikor ők már nincsenek" - emlékezett vissza szüleire Endrei Judit, aki már bánja, hogy korábban nem öntötte szavakba az érzéseit. Az egykori műsorvezető Joshival beszélgetett a múltról, a jelenről és a jövőről a FEM3 Caféban.

Judit arról is beszélt, hogy egy ideje párkapcsolat nélkül él, de ettől függetlenül remekül van.

"Soha ne mondd, hogy soha, de az, hogy én egyedül élek sok éve, abban benne van az én döntésem. Benne van az, hogy nekem így jó. Voltak szép párkapcsolataim, voltak szép szerelmeim, nincs bennem hiányérzet, hogy ez, vagy az kimaradt. Így most nagyon jól érzem magam" - mondta és azt is elárulta, hogyan tartja távol a közeledő férfiakat. "Nem tudja elképzelni, hogy milyen borzasztó, zsörtölődős, kibírhatatlan hárpia vagyok, hogy még az esélyét se adjam meg, hogy valaki azt higgye, velem jó lenne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.