Demcsák Zsuzsa bikini nyaralás Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elutazott: Dubaiban nyaral.

Demcsák Zsuzsa napsütésre és igazi melegre vágyott, ezért elutazott Dubaiba, hogy kiszakadjon kicsit az unalmas hétköznapokból. A medence partján mutatta meg kisportolt, bikinis testét.
"Végre egy kis pihenés napsütéssel megfűszerezve. Ti mivel töltitek a hétvégét?" - írt a csodás képhez.

A legboldogabb magyar város, Szombathely - Ismerd meg a nevezetességeit!http://www.life.hu/lifeutazas/20180410-a-legboldogabb-magyar-varos-szombathely-elkeszult-magyarorszag-boldogsagterkepe.htmlAz ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány idén is elkészítette Magyarország boldogságtérképét. Szombathely a legboldogabb, Salgótarján a legkevésbé boldog város, emellett a nők sokkal jobban érzik magukat, mint a férfiak, derül ki a felmérésből. UtazásOrigoLedőlt a Tádzs Mahal két minaretje: az erős szél tett kárt bennükhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180412-ledolt-az-indiai-tadzs-mahal-ket-minaretje-az-eros-szel-tett-kart-bennuk.htmlA nagy erejű szél ledöntötte az észak-indiai Agra városában álló világhírű Tádzs Mahal két minaretjét. UtazásOrigoÍgy néz ki belülről egy börtönhotel: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180411-igy-nez-ki-belulrol-egy-bortonhotel-fotok.htmlTalán furcsán hangzik, de sokakat érdekel, milyen is lehet börtönben tölteni az éjszakát. A britek éppen ezért nyitottak egy olyan hotelt, ahol börtönkörülmények várják a vendégeket. Utazás--Bécsből jelentkeztek be Istenes Bencéék: vidámparkba is elvitték Nátánthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180408-becsbol-jelentkeztek-be-istenes-benceek-vidamparkba-is-elvittek-natant.htmlBécsben járt Istenes Bence és családja: a kis Nátánt még a Práterbe is elvitték. Utazás--Liptai Claudiának Dubajban tettek ajánlatothttp://www.life.hu/lifeutazas/20180405-liptai-claudianak-dubajban-tettek-ajanlatot-teve.htmlLiptai Claudia családjával együtt elutazott a tavaszi szünetben Dubajba, és a helyiektől már ajánlatot is kapott. UtazásOrigoSebestyén Balázs örülhet: Rubint Réka és csapata elhagyta Zanzibárthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180403-sebestyen-balazs-orulhet-rubint-reka-es-csapata-elhagyta-zanzibart.htmlSebestyén Balázs nyaralása előtt ismerte fel a csúf igazságot: tele lesz magyarokkal a szállodája, ugyanis Rubint Réka és csapata éppen ugyanakkor utaznak Zanzibárba, mint Balázs ráadásul ugyanabba a szállodába. Mára azonban fellélegezhet a műsorvezető, ugyanis távoztak a táborozók. Utazás




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.