Sztármamák, akik a dadákra bízzák a gyermeknevelést: Jessica Albától Heidi Klumig

gyermeknevelés babysitter sztárok Heidi Klum Jessica Alba dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nőnek ügyesen sikerül összeegyeztetnie a munkát a gyermekneveléssel, de sokaknak szükségük van segítségre. Néhány szármama például gyakran támaszkodik dadákra, hogy gyorsan folytathassa karrierjét, bár ezzel lemond nagyon sok fontos eseményről is, ami a gyermek életében történik.

Heidi Klum

Heidi Klum Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Nagyon sok területen áll egyszerre helyt Heidi Klum, hiszen azon túl, hogy nagyon híres modell, ő még üzletasszony is, ezen kívül televíziós producer, színésznő és TV-s személyiség. Négy gyermeket nevel, így nem csoda, hogy szüksége van segítségre: ő a dada nélkül szinte ki sem teszi a lábát otthonról a gyermekekkel.


Jessica Alba

Jessica Alba Forrás: AFP/Chris Delmas

Három gyermek mellett Jessica Alba is nagyon elfoglalt, neki is szüksége van fizetett segítségre ahhoz, hogy boldoguljon. Az első gyermeke születése után különösen igényelte a segítséget, ugyanis eléggé elveszettnek érezte magát a babával. Akkor egy olyan nagyszerű dadát sikerült kifognia, akinek az élete végégi hálás lesz azért, hogy segítette.


Madonna

Madonna Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Életmódján annak ellenére sem változtatott túlságosan sokat az énekesnő, hogy gyermekei lettek. Madonna továbbra is magas lángon égett, és rengeteg elfoglaltsága volt, és még van is. Összesen hat gyermeke van az énekesnőnek, természetesen nem tud egyedül gondoskodni róluk, így a dadák segítségéhez folyamodik.


Charlize Theron

Charlize Theron Forrás: Getty Images/2017 Matthias Nareyek/Matthias Nareyek

A színésznő sosem csinált titkot abból, hogy neki egyedül nem megy az anyaság, Charlize Theron is szeret olykor teljes egészében a karrierjére koncentrálni, ehhez pedig szüksége van segítségre, bár ha igazak a pletykák, nehéz olyan dadát találni, aki teljesíteni tudja elvárásait. A legutóbbi vigyázó szerint ugyanis furcsa elvárásai vannak a színésznőnek: mindent le kell írni, ami a gyermekekkel történik.

Jessica Simpson

Jessica Simpson Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Jessica Simpson rengeteg dologgal foglalkozik: színésznő, énekesnő és divattervező. Ezek mellett pedig ráadásul még édesanya is. Nem csoda. hogy ennyi elfoglaltság összeegyeztetéséhez szüksége van segítségre, vagyis dadákra. Mivel azonban néhány éve hírbe hozták férjét az egyik vigyázóval, csak olyan nőket alkalmaz, akik egyáltalán nem vonzók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.