Baukó Éva Facebookon üzent Berki Krisztián szerelmének, Mazsinak

Forrás: Instagram/baukoeva -
Katona Renáta Mazsi Tinder Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva buktatta le Berki Krisztiánt szerelme előtt, ugyanis elárulta, hogy a celeb még mindig fent van Tinderen. Mazsi azonban leszögezte, őt nem zavarja, hogy párja társkereső alkalmazást nyomogat unalmában, Baukó Éva pedig nem hagyta szó nélkül Katona Renáta szavait. 

Baukó Éva és Berki Krisztián együtt vezettek műsort, de sikerült nagyon összebalhézniuk. Éva Facebook-videóban árulta el a kettejük közötti feszültség okát: Berki Krisztián nem hagyta őt érvényesülni műsorvezetőként. Emellett az egykori villalakó beszámolt arról is, hogy Berki Krisztián még mindig fent van Tinderen, és a szünetekben szívesen nyomogatja a társkereső alkalmazást.

Baukó Éva üzent Mazsinak "Forrás: Instagram/baukoeva "

A műsorvezető ma kommentálta Baukó Éva állításait, és bevallotta, valóban ő regisztrált Tinderre, de ez számára olyan, mint az iWiW, ezért nem is foglalkozik vele. Mazsi is nyilatkozott és leszögezte, őt sem érdekli, hogy Krisztián a társkeresőt nyomogatja. Baukó Éva nem hagyta szó nélkül a pár szavait, Facebook-oldalán fejtette ki véleményét.

"Tinder! A magánvéleményem az, hogy ez egy büdös nagy hazugság, ISMÉT! (...) Kedves Mazsi! Azért ugye tudod, hogy a Tinder egy társkereső oldal, és nem olyan, mint a JÓFOGÁS?????? Én meg azt mondom, ha a Tinder olyan lenne, mint az iWiW, akkor bizony a félredugás sem számítana megcsalásnak! ( Még egyszer mondom, ez mind az én magánvéleményem)" - írta Facebook-oldalára Éva.

Baukó Éva Facebookon üzent Berki Krisztián szerelmének Forrás: Facebook/Baukó Éva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.