Bódi Csabi híres család sarját szeretné fia feleségének

Forrás: Muzsika tv -
házasság párkapcsolat Bódi Guszti szerelem Bangó Margit Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két családot szeretne egyesíteni azzal Bódi Csabi, hogy a hagyományok szerint a fiának, a kis Csabinak ő maga keres feleséget. Nem is akártkit szemelt ki, szeretné, ha Bangó Margit dédunokája lenne a menye. 

A roma hagyományok szerint közeleg az időpontja annak, hogy Bódi Guszti unokája, a kis Csabi megházasodjon - adta hírül a Ripost. Az idősebbik Bódi Csabi azt is elárulta a lapnak, hogy fiának szűz leányt keres. A Sláger TV Drága családom című műsorából pedig az is kiderült, hogy ki a jelölt: Bangó Margit dédunokáját, Tinát szemelték ki. Már engedélyt is kértek, hogy háztűznézőbe menjenek a lányos házhoz.

Bódi Guszti unokája néhány éven belül megházasodhat Forrás: Muzsika tv

"A Bangó és a Bódi család is nagy zenei múlttal rendelkezik, és azt gonodlom, hogy egy házassággal a két család baráti viszonyát magasabb szintre lehetne emelni. A fiam jóképű és jól énekel, Tina pedig okos, csinos lány, ráadásul tehetséges énekesnő is. Ezért nem kérdés, hogy egymáshoz valók. De nem sürgetjük a házasságot, mert fontos, hogy mindkét gyerek befejezze a tanulmányait" - mondta a lapnak Bódi Csabi.

A két fiatal két nap különbséggel született ugyanabban kórházban, Bangó Margit ennek ellenére azt mondta, hogy bódi csabinak többfejű sárkánnyal kell megküzdenie, ha a kis Tina közelébe szeretne férkőzni, az egész családot meg kell győznie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.