Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kár

Forrás: Mtl -
A viszkis film Ambrus Attila letöltés kár illegális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki.

Alig, hogy bemutatták A Viszkist, egy rossz minőségű mozifelvétel máris kikerült róla az internetre. A készítőknek sikerült eltávolíttatniuk a videót, de hamarosan újabb bosszúság érte őket: a különböző fájlmegosztó oldalakon immár jó minőségben is letölthető a film annak ellenére, hogy a hivatalos DVD csak pár nap múlva jelenik majd meg.

A filmet forgalmazó cég képviselői a Borsnak elmondták, a kár több milliós, hiszen azok az emberek, akik már letöltötték a filmet a különböző illegálisan működő oldalakról, azok már úgy sem mennek el a moziba és nem is vásárolják meg a DVD-t.

Ambrus Attila filmje felkerült az internetre Forrás: Mtl

A lap megkereste Ambrus Attilát is, aki nem volt ennyire borúlátó.

Ilyen világot élünk. Azt gondolom, hogy ez is a film nézőszámát erősíti. Pont tegnap tudtam meg, hogy már meghaladtuk a 380 ezres nézettséget. Ez már mérvadó. Azok, akik bántottak, már csöndesebb lett a hangjuk. Ha ennyi ember megnézte, akkor az már jelent valamit. Ha egy filmet feltesznek egy online oldalra, biztosan nem azért teszik, mert az olyan rossz" – mondta a Viszkis.

Sebestyén Balázs egy hátborzongató állatot talált a kertjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-sebestyen-balazs-egy-hatborzongato-allatot-talalt-a-kertjeben.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Sebestyén Balázs azt a furcsa állatot, amelyet kisfia talált a kertjükben. Követői segítségét kérte az azonosításhoz. TV + SztárokOrigoMarjai Judit 50 évesen mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-marjai-judit-50-evesen-mutatta-meg-testet.htmlA magyar Marilyn Monroe-ként is ismert Marjai Judit 50 évesen is igazi bombázó: szexi szerelésben mutatta meg idomait.TV + SztárokOrigoEgy harmadik fél miatt szakított Lola és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-egy-harmadik-fel-miatt-szakitott-lola-es-volegenye-bence.htmlLola most először mesélt arról, miért szakított ősszel a vőlegényével, Bencével. Kiderült, hogy megjelent egy harmadik fél. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bikiniben-mutatta-meg-magat-magyarorszag-szepe-koroknyai-virag.htmlBikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját. TV + SztárokOrigoMár 16 évesen is ennyire dögös volt Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-16-evesen-is-ennyire-dogos-volt-hargita-bea-foto.htmlEgy régi fotót osztott meg magáról Hargitai Bea közösségi oldalán: már 16 évesen is igazi bombázó volt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHelen Mirren elfogadta a halált: ez is része az életnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-helen-mirren-elfogadta-a-halalt-ez-is-resze-az-eletnek.htmlHelen Mirren, az elképesztően tehetséges színésznő egészséges, és nagyon tevékeny életet él, de már készül a halálra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.