Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kár

2018.04.17. 10:40

Fájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki.

Alig, hogy bemutatták A Viszkist, egy rossz minőségű mozifelvétel máris kikerült róla az internetre. A készítőknek sikerült eltávolíttatniuk a videót, de hamarosan újabb bosszúság érte őket: a különböző fájlmegosztó oldalakon immár jó minőségben is letölthető a film annak ellenére, hogy a hivatalos DVD csak pár nap múlva jelenik majd meg.

A filmet forgalmazó cég képviselői a Borsnak elmondták, a kár több milliós, hiszen azok az emberek, akik már letöltötték a filmet a különböző illegálisan működő oldalakról, azok már úgy sem mennek el a moziba és nem is vásárolják meg a DVD-t.

Ambrus Attila filmje felkerült az internetreForrás: Mtl

A lap megkereste Ambrus Attilát is, aki nem volt ennyire borúlátó.

Ilyen világot élünk. Azt gondolom, hogy ez is a film nézőszámát erősíti. Pont tegnap tudtam meg, hogy már meghaladtuk a 380 ezres nézettséget. Ez már mérvadó. Azok, akik bántottak, már csöndesebb lett a hangjuk. Ha ennyi ember megnézte, akkor az már jelent valamit. Ha egy filmet feltesznek egy online oldalra, biztosan nem azért teszik, mert az olyan rossz" – mondta a Viszkis.

Ambrus AttilafilmA viszkisletöltéskárillegális