Reggeli (tévéműsor) párkapcsolat szerelem Kiss Ramóna tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsor születésnapját ünnepelték a Reggeliben, amikor Kiss Ramóna megmutatta a kameráknak eddig rejtve maradt tetoválását. A többieknek azt kellett megtippelniük, mit jelenthet a motívum. 

Játékos kérdésekkel ünnepelték a Reggeli című műsor egyéves születésnapját. A felszabadult hangulatú adásban a sztárvendégeknek egyik feladványként meg kellett tippelniük, hogy ilyen számot tetováltatott magára Kiss Ramóna műsorvezető és miért.

A Barátok közt című sorozat volt szereplője nemcsak megmondta, helyesen válaszoltak-e vendégei, hanem meg is mutatta eddig rejtve maradt tetoválását. A 66-os számot azért akarta bőrén is látni, mert ez a párja mezének száma, és - mint mondta - a szíve fölé tetováltatta a varázslatos számot az eljegyzésük után.

Bikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bikiniben-mutatta-meg-magat-magyarorszag-szepe-koroknyai-virag.htmlBikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját.TV + SztárokOrigoHelen Mirren elfogadta a halált: ez is része az életnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-helen-mirren-elfogadta-a-halalt-ez-is-resze-az-eletnek.htmlHelen Mirren, az elképesztően tehetséges színésznő egészséges, és nagyon tevékeny életet él, de már készül a halálra.TV + Sztárok--Ismert embert szeret Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-ismert-embert-szeret-hodi-pamela-uj-par.htmlVégre nem csak Berki Krisztiánra, hanem Hódi Pamelára is rátalált a szerelem, méghozzá egy ismert férfi személyében. TV + Sztárok--Nagy Adri, a Nagy Duett zsűritagja elárulta, mi lesz, ha élő műsorban indul be a szülés: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-nagy-adri-elarulta-mi-lesz-ha-elo-musorban-indul-be-a-szules-video.htmlA Nagy Duett egyik ítésze, Nagy Adri kismama, már a hetedik hónapban van, de szerinte nincs miért aggódni, mint mondta, bőven kihúzza a műsor végéig sőt, a tervei szerint még a show után marad ideje arra is, hogy felkészüljön a szülésre. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, a két zsűritársára, vagyis Pápai Jocira és Kasza Tibire nem számíthat, ha mégis beindulna a szülés, de van azért olyan tagja a csapatnak, akire támaszkodhat. TV + SztárokOrigoMádai Vivien a Mokkában mutatta meg fürdőruhás alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-madai-vivien-a-mokkaban-mutatta-meg-furdoruhas-alakjat.htmlMádai Vivien nem vár a nyár megérkezéséig a fürdőruha felavatásával, máris nekivetkőzött: a Mokka nézőinek mutatta meg, hogyan fest bikiniben. TV + Sztárok--VV Fanni édesanyja várja, hogy kiderüljün, a lányáé-e a Fertő tóban talált maradványhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-vv-fanni-edesanyja-varja-hogy-kideruljun-a-lanyae-e-a-ferto-toban-talalt-maradvany.htmlEgy nő maradványait találták meg a Fertő tó osztrák oldalán, de nem lehet kizárni, hogy esetleg magyar lehetett az áldozat. Sokaknak egyből eszébe jutott, hogy talán VV Fanni lehet az áldozat, Fanni édesanyja nyilatkozott erről az eshetőségről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.