Magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról Liptai Claudia

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
válság Facebook Liptai Claudia közösségi oldal magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia elárulta, 8 éve egy nagyobb magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról.

Néhány hete robbant ki a facebookos adatkezelési botrány, ami után több ismert cég és híres ember is eltűnt a közösségi oldalról. Most kiderült, 8 évvel ezelőtt Liptai Claudia is törölte magát. Ő azonban nem azért tette mindezt, mert félt, hogy illetéktelen kezekbe kerülnek személyes adatai, mindössze egy nagyobb magánéleti válság állt a háttérben.

Liptai Claudia egy időre törölte magát a Facebookról Forrás: Televíziós Újságírók Díja

A Blikka Marketing & Media szakmai lapra hivatkozva azt írja, a csinos műsorvezető egy-két év múlva jött rá, hogy az online média mindennapi életünk fontos része, ezért úgy döntött, visszatér és újra beregisztrált.

Most privát és nyilvános oldala is van, ugyanakkor azt mondja, nem tölt túl sok időt a Facebookon, csak épp annyit, amennyi még egészséges. Azt is mindig jól átgondolja, hogy mit posztol, ugyanis tudatában van annak, hogy mennyi fiatalt tud befolyásolni egy-egy bejegyzéssel, hozzászólással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.