Nagy Adri, a Nagy Duett zsűritagja elárulta, mi lesz, ha élő műsorban indul be a szülés: videó

Nagy Adri Nagy Duett szülés élő műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett egyik ítésze, Nagy Adri kismama, már a hetedik hónapban van, de szerinte nincs miért aggódni, mint mondta, bőven kihúzza a műsor végéig sőt, a tervei szerint még a show után marad ideje arra is, hogy felkészüljön a szülésre. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, a két zsűritársára, vagyis Pápai Jocira és Kasza Tibire nem számíthat, ha mégis beindulna a szülés, de van azért olyan tagja a csapatnak, akire támaszkodhat.
Mádai Vivien a Mokkában mutatta meg fürdőruhás alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-madai-vivien-a-mokkaban-mutatta-meg-furdoruhas-alakjat.htmlMádai Vivien nem vár a nyár megérkezéséig a fürdőruha felavatásával, máris nekivetkőzött: a Mokka nézőinek mutatta meg, hogyan fest bikiniben. TV + Sztárok--VV Fanni édesanyja várja, hogy kiderüljün, a lányáé-e a Fertő tóban talált maradványhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-vv-fanni-edesanyja-varja-hogy-kideruljun-a-lanyae-e-a-ferto-toban-talalt-maradvany.htmlEgy nő maradványait találták meg a Fertő tó osztrák oldalán, de nem lehet kizárni, hogy esetleg magyar lehetett az áldozat. Sokaknak egyből eszébe jutott, hogy talán VV Fanni lehet az áldozat, Fanni édesanyja nyilatkozott erről az eshetőségről. TV + Sztárok--Nótár Mary és menedzsere ügyében ítélet született: fizetniük kell egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-notar-mary-es-menedzsere-ugyeben-itelet-szuletett-fizetniuk-kell-egymasnak.htmlNótár Mary és menedzsere között megromlott a viszony, kölcsönösen beperelték egymást jó hírnév és becsület megsértése miatt. Több tanú meghallgatása után ítélet született az ügyben, végre kiderült, kinek van igaza. TV + Sztárok--Berki Krisztián véletlenül maradt fent a Tinderen: ő mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-berki-krisztian-allitasa-szerint-veletlenul-maradt-fent-a-tinderen.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszültek egymásnak, amikor az egykori villalakó nehezményezte, hogy nem hagyja kibontakozni őt társa műsorvezetőként. A nyilvános csatározásban a botrányhősnő elmondta: Berki fent van a Tinderen, amit a műsor szüneteiben szívesen nézeget is...TV + SztárokOrigoAzt jósolták, hogy Meghan Markle nem lesz oldog házasságában Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-azt-josoltak-hogy-meghan-markle-nem-lesz-oldog-hazassagaban-harry-herceggel.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én mondják ki a boldogító igent, de nem sok jót jósolnak a házasságuknak. A híres feminista, Germaine Greer szerint Meghan hamar menekülni akar majd. TV + Sztárok--Menyasszonyi ruhákat próbált Weisz Fanni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-menyasszonyi-ruhakat-probalt-weisz-fanni-video.htmlMár csak pár hónap és oltár elé áll Weisz Fanni és vőlegénye, Péter. Éppen ezért eljött az idő, hogy a gyönyörű modell kiválassza menyasszonyi ruháját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.