Pierce Brosnanre alig lehet ráismerni, hatalmas szakállal hódít

Pierce Brosnan James Bond szakáll favágó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar nők tömegei is olvadoztak a képernyők előtt, amikor Pierce Brosnan James Bond szerepében üldözte a bűnözőket. Most azonban alig lehet ráismerni a sármost szívtipróra. 

Hatalmas szakállat növesztett a már őszes Pierce Brosnan, akiért nők milliói rajongtak, amikor James Bond szerepében öltönyben üldözte a bűnözőket.

Igaz, hogy most alig lehet ráismerni a jóképű színészre így, hogy magára öltötte a favágó stílus egyes jegyeit, mégis mondhatjuk, hogy a változások és a kora ellenére még mindig sármos.

In the studio ...

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés,

Moving on ...#beardpower #TheSon

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés,

Rendőri intézkedéssel viccelték meg Wossala Rozinát a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-rendori-intezkedessel-vicceltek-meg-wossala-rozinat-a-reggeliben.htmlElköszönésre sem maradt ideje Papp Gergőnek és Wossala Rozinának, a Reggeli élő adását ugyanis rendőri „intézkedés" szakította meg. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs egy hátborzongató állatot talált a kertjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-sebestyen-balazs-egy-hatborzongato-allatot-talalt-a-kertjeben.htmlKözösségi oldalán osztotta meg Sebestyén Balázs azt a furcsa állatot, amelyet kisfia talált a kertjükben. Követői segítségét kérte az azonosításhoz. TV + SztárokOrigoEgy harmadik fél miatt szakított Lola és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-egy-harmadik-fel-miatt-szakitott-lola-es-volegenye-bence.htmlLola most először mesélt arról, miért szakított ősszel a vőlegényével, Bencével. Kiderült, hogy megjelent egy harmadik fél. TV + SztárokOrigoMár 16 évesen is ennyire dögös volt Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-16-evesen-is-ennyire-dogos-volt-hargita-bea-foto.htmlEgy régi fotót osztott meg magáról Hargitai Bea közösségi oldalán: már 16 évesen is igazi bombázó volt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMarjai Judit 50 évesen mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-marjai-judit-50-evesen-mutatta-meg-testet.htmlA magyar Marilyn Monroe-ként is ismert Marjai Judit 50 évesen is igazi bombázó: szexi szerelésben mutatta meg idomait.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bikiniben-mutatta-meg-magat-magyarorszag-szepe-koroknyai-virag.htmlBikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.