Sebestyén Balázs egy hátborzongató állatot talált a kertjében

ijesztő állat kígyó kert Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg Sebestyén Balázs azt a furcsa állatot, amelyet kisfia talált a kertjükben. Követői segítségét kérte az azonosításhoz. 

"Bármi is ez, örülök, hogy a ti kertetekben van és nem a miénkben" - írta az egyik kommentelő ahhoz a fotóhoz, melyet Sebestyén Balázs töltött fel közösségi oldalára.

A rádiós műsorvezető követői segítségét kérte abban, hogy megtippeljék, kisfia, Beni milyen furcsa állatra lelt a kertben.

Egy harmadik fél miatt szakított Lola és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20180417-egy-harmadik-fel-miatt-szakitott-lola-es-volegenye-bence.htmlLola most először mesélt arról, miért szakított ősszel a vőlegényével, Bencével. Kiderült, hogy megjelent egy harmadik fél. TV + SztárokOrigoMár 16 évesen is ennyire dögös volt Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mar-16-evesen-is-ennyire-dogos-volt-hargita-bea-foto.htmlEgy régi fotót osztott meg magáról Hargitai Bea közösségi oldalán: már 16 évesen is igazi bombázó volt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMarjai Judit 50 évesen mutatta meg testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-marjai-judit-50-evesen-mutatta-meg-testet.htmlA magyar Marilyn Monroe-ként is ismert Marjai Judit 50 évesen is igazi bombázó: szexi szerelésben mutatta meg idomait.TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg magát Magyarország Szépe, Koroknyai Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180417-bikiniben-mutatta-meg-magat-magyarorszag-szepe-koroknyai-virag.htmlBikiniben mutatta meg tökéletes testét a 2017-es Magyarország Szépe, Koroknyai Virág, aki már nem sokáig viselheti koronáját. TV + SztárokOrigoHelen Mirren elfogadta a halált: ez is része az életnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-helen-mirren-elfogadta-a-halalt-ez-is-resze-az-eletnek.htmlHelen Mirren, az elképesztően tehetséges színésznő egészséges, és nagyon tevékeny életet él, de már készül a halálra.TV + Sztárok--Ismert embert szeret Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-ismert-embert-szeret-hodi-pamela-uj-par.htmlVégre nem csak Berki Krisztiánra, hanem Hódi Pamelára is rátalált a szerelem, méghozzá egy ismert férfi személyében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.