Tóth Andi feneke 9 pontot kapott Pápai Jocitól

szexi A Nagy Duett fenék Pápai Joci csinos Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci nem tagadja: szereti, amikor csinos lányok lejtenek A Nagy Duett színpadán. A legutóbbi adásban Tóth Andi fenekét dicsérte, amit alig takart valami.

"Andi, nagyon jól nézel ki! Feri, szerencsés vagy, hogy egy ilyen csinos hölgyet kaptál" - mondta Pápai Joci Tóth Andi és Rippel Feri A Nagy Duettes produkciója végén. Majd hozzátette: Azt hiszem, amikor Andi ráhajolt az asztalra, eldőlt a kilenc pont. A fiatal énekesnő fenekét ugyanis alig takarta valami.

Felmerül azonban a kérdés, hogy vajon mit szól ehhez Pápai Joci felesége, hiszen nem Tóth Andi feneke az egyetlen kísértés, aminek ki van téve a műsor során, hiszen rengeteg csinos lány fordul meg a színpadon. Pápai a Blikknek elmondta, hogy felesége tudja, hogy a megjegyzések is a show részei, nem féltékeny.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.