Kulcsár Edina friss fotót posztolt, követői kiakadtak

rosszindulat várandós Kulcsár Edina terhes kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiestek követői Kulcsár Edinának, miután meglátták a kismama legfrissebb fotóját.

Csak úgy sugárzik a boldogságtól Kulcsár Edina, mióta kiderült, hogy gyermeket vár. Azóta már többször is posztolt egyre növekvő babapocakjáról, nemrég még bikiniben is láthattuk. Edina ezúttal a tükör előtt szelfizett úgy, hogy a keze tele volt táskával és dobozokkal. A kommentelők egy része úgy vélte, gyönyörű kismama, ám sokan megjegyezték, várandósan már nem kellene ennyit cipekednie, mert árthat a babának.

Emellett persze érkeztek rosszindulatú hozzászólások is, van, aki egyenesen igénytelennek nevezte őt, sőt egyesek szerint a combjára is sokat hízott.

Szerencsére Edina jól tűri ezeket a kritikákat, válaszolt is rájuk egyenként. Azt írta, pont azért posztol ilyen fotókat, mert ő nem akarja a tökéletességet erőltetni és azt is bátran vállalja, hogy meghízott, hiszen kisbabát vár és bőven ráér lefogyni majd a szülés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.