Hódi Pamela Ázsia Expressz Viszkis Ambrus Attila szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela nem hagyhatta szó nélkül Ambrus Attila tegnapi vallomását, miszerint vastagon benne van abban, hogy Berki Krisztián elhagyta egykori párját. Most a közösségi oldalán reagált.

Tegnap vallotta be Ambrus Attila, hogy köze van ahhoz, hogy annak idején Berki Krisztián elhagyta Hódi Pamelát. A két celeb még az Ázsia Expressz forgatásán barátkozott össze, és annak ellenére, hogy a Viszkis soha nem találkozott Pamelával, egyértelműen jelezte Berkinek, hogy szerinte nem hozzávaló.

Alig pár óra telt el a vallomás óta, Hódi Pamela máris egy csípős bejegyzéssel reagált Ambrus mondataira.

Bár Ambrus Attilával még csak 5 másodpercre sem találkoztam életemben soha, mégis köszönettel tartozom Neki, amiért ilyen tanácsokkal látta el a barátját Velem kapcsolatban. Sok közös van bennük, biztosan ezért is ekkora az összhang" – írta Pamela.

Köszönom, hogy boldog lehetek! ‍♀️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Tolvai Reni megmutatta, hogyan simítja végig a testét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-tolvai-reni-megmutatta-hogyan-simitja-vegig-a-testet-video.htmlAz énekesnő igazán forró videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan is simítja végig a testét.TV + Sztárok--Bécsben tartóztatták le Jolly-thttp://www.life.hu/sztarok/20180420-becsben-tartoztattak-le-jollyt.htmlNem várt kellemetlenség érte új klipje forgatása közben Jolly-t Bécsben: a rendőrök letartóztatták tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt. TV + Sztárok--Zalatnay Cininek nem sikerült tárgyalnia Londonban a kártérítésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-zalatnay-cininek-nem-sikerult-targyalnia-londonban-a-karteriteserol.htmlZalatnay Cinit egy bevásárlóközpontban érte baleset, de egyelőre nem halad a peren kívüli megegyezés. Londoni utazása során ezért szeretett volna a cég ottani központjában tárgyalni, de nem sikerült. TV + SztárokOrigoKiderült, miért szakított 22 évvel fiatalabb szerelmével Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kiderult-miert-szakitott-22-evvel-fiatalabb-szerelmevel-janza-kata.htmlPár hete derült ki, hogy Janza Katát és Pesák Ádám szakítottak. Korábban arról szóltak a hírek, hogy egy harmadik személy csúfított bele a szerelembe, most pedig a pár egy közeli ismerőse is kitálalt. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elárulta, mi a véleménye Hódi Pamela új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-berki-krisztian-elarulta-mi-a-velemenye-hodi-pamela-uj-kapcsolatarol.htmlHódi Pamela újra szerelmes, már három hónapja tart a kapcsolata, amiről most Berki Krisztián is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Tóth Bence focista Hódi Pamela új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180420-toth-bence-focista-hodi-pamela-uj-szerelme.htmlA Bors úgy tudja, hogy Hódi Pamela új szerelme Tóth Bence, focista. Már régóta ismerik egymást, de kapcsolatukból csak most lett szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.