A Feleségek luxuskivitelben szereplői visszavágnak a kommentelőknek

luxus Smaltig Dalma botox Köllő Babett Yvonne Dederick Vasvári Vivien Csősz Boglárka hozzászólás Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szembesítették a Feleségek luxuskivitelben szereplőit a műsor nézőinek kommentjeivel. Igencsak kikerekedett a szemük néhány hozzászóló szavain. Meg is válaszolták őket. 

Más országokban már régóta bevett módszer, hogy a megosztó műsorok szereplői videóban válaszolnak a róluk kialakult véleményekre vagy éppen a kommentben érkezett hozzászólásokra. Így tettek most a Feleségek luxuskivitelben szereplői is.

A frissen a műsorba csöppent Yvonne Dederickről például azt állította az egyik kommentelő, hogy 60 éves, de láthatóan nem keserítette el a dolog.

"Azt a nevet, hogy Köllő Babett még sosem hallottam. De, hogy Szőcs Bogi színésznő, azt sokszor" - írta az egyik hozzászóló, aki valószínűleg Csősz Boglárkára gondolt.

De nemcsak korukkal vagy a túlzott költekezéssel szembesítették a luxusfeleségeket, hanem a botox iránti szenvedélyükkel is, hiszen az egyik hozzászóló lárvaarcúnak nevezte őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.