Hódi Pamela elmondta, kivel csalta Berki Krisztián

Forrás: TV2 -
Hódi Pamela eljegyzés párkapcsolat Ambrus Attila megcsalás szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntött Hódi Pamela, hogy nem hagyja tovább, hogy Berki Krisztián és Ambrus Attila lejárassák, elmondta, hogy mi miatt bomlott fel az eljegyzésük. 

Az utóbbi időben több dolog napvilágot látott Hódi Pamela és Berki Krisztián szakításáról. A Berki és Amburs Attila tollából számazó könyvben az áll, hogy a Viszkis tanácsolta, hogy legyen vége kapcsolatuknak.

Ahogy mi is megírtuk, Hódi Pamela Instagram-oldalán közzétette, hogy volt párja valójában szeretőt tartott eljegyzésük alatt. Most a Borsnak meg is magyarázta, miért szánta el magát erre a lépésre, sőt azt is, ki a titokzatos nő.

Hódi Pamela elárulta a titkot Forrás: TV2

"Megmondtam, hogy amíg engem nem bántanak, én nem fogok beszélni, nem fogok indokolatlan nyilatkozatokat tenni. De amint hazugságok jelennek meg rólam, megvédem magam. Krisztián megcsalt, szeretője volt, amit az esküvőnk előtti héten tudtam meg, és lefújtam a dolgot. Az illetőt Eszternek hívják, akivel Krisztián utána együtt is volt" - mondta a Borsnak Hódi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.