Krencsey Hella közzétette az utolsó a magyar színésznőnek szánt üzenetét

Forrás: Mokka -
színésznő üzenet leszbikus Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krencsey Hella 8 éven át volt egy magyar színésznő szerelme, kapcsolatuk történetéről könyvet is írt. Állítja, sokszor érte őt bántalmazás azokban az években, az ismeretlen díva azonban másként emlékszik: Hellát vádolják kapcsolati erőszakért, aki most szünetelteti blogját egy ideig, de még közzétette a színésznőnek szánt utolsó üzenetét. 

A leszbikus magyar színésznő és volt szerelme 8 éven át éltek kapcsolatban, ám harmonikusnak nem nevezhető viszonyuk véget ért. Krencsey Hella könyvet írt azokról az évekről, azt állítva, sokszor érte őt bántalmazás a kapcsolatuk alatt, a művésznő barátján keresztül azonban éppen az ellenkezőjéről nyilatkozott: ő magát tartja áldozatnak. Az ügy bíróság elé került, Hellát vádolják kapcsolati erőszakkal, ezért úgy döntött, utoljára üzen a színésznőnek a blogján, majd csendbe burkolózik egy időre.

Krencsey Hella közzétette utolsó üzenetét blogján Forrás: Mokka

kívánom, hogy csak fele annyira legyen még boldog az életében, amennyire velem volt - akkor megéri tovább játszania.

írta Hella

Exkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellával

Exkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Nézd meg a Life.hu interjúját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.