Krencsey Hella közzétette az utolsó a magyar színésznőnek szánt üzenetét

2018.04.21. 17:56

Krencsey Hella 8 éven át volt egy magyar színésznő szerelme, kapcsolatuk történetéről könyvet is írt. Állítja, sokszor érte őt bántalmazás azokban az években, az ismeretlen díva azonban másként emlékszik: Hellát vádolják kapcsolati erőszakért, aki most szünetelteti blogját egy ideig, de még közzétette a színésznőnek szánt utolsó üzenetét. 

A leszbikus magyar színésznő és volt szerelme 8 éven át éltek kapcsolatban, ám harmonikusnak nem nevezhető viszonyuk véget ért. Krencsey Hella könyvet írt azokról az évekről, azt állítva, sokszor érte őt bántalmazás a kapcsolatuk alatt, a művésznő barátján keresztül azonban éppen az ellenkezőjéről nyilatkozott: ő magát tartja áldozatnak. Az ügy bíróság elé került, Hellát vádolják kapcsolati erőszakkal, ezért úgy döntött, utoljára üzen a színésznőnek a blogján, majd csendbe burkolózik egy időre. 

Krencsey Hella közzétette utolsó üzenetét blogjánForrás: Mokka

"A SzínészNŐvel emberileg, érzelmileg és az Ő befolyásoltságát tekintve értékrendszerileg is olyan távol kerültünk a másiktól, hogy a jövőben egész biztos vagyok benne, hogy nem lesz közünk egymáshoz. Az elmúlt két év megaláztatásai, hazugságai részemről nem megbocsáthatóak, így bármekkora szerelem, szövetség, szimbiózis, olykor tündérmese - olykor Pokol tornáca - is volt a mi szerelmünk, LEZÁRULT. Amint a Bíróság ítéletet hirdet e kínzóan hosszú, fájó, és mindkét felet csak traumatizáló perben, én több lakattal zárom le a múltamat - a jövőbe tekintek, és elkezdek élni. A SzínészNŐnek meghagyom (ugyan)azt a jelent, amiért (mint tudjuk) a velem való megismerkedése előtt többször majdnem az életével fizetett. Bízom benne, hogy Ő úgy érzi, sikerült "jónak" lennie, s kívánom, hogy csak fele annyira legyen még boldog az életében, amennyire velem volt - akkor megéri tovább játszania.Engedjétek meg, hogy mielőtt végleg magamra rántanám a függönyt megannyi méltatlan támadás és fájdalom okán, egyetlen, személyes sort üzenhessek a SzínészNŐnek - bár tudom, az az ember, aki elolvassa, már nem ugyanaz, akit én valaha szerettem... Az üzenet arról szól, hogy ha egy aranykalitkába zárt kismadarat kiszabadítanak, és megízleli a szabadságot, szerelmet, boldogságot, életet, akkor igen buta és meggondolatlan, ha a végtelen kék ég helyett egy mesterségesen megvilágított, hamis-arany színnel futtatott kalitkába menekül vissza, s újra azzá válik, aki mindig is gyűlölt lenni; mások folyamatosan rettegő, kiszolgáltatott, boldogtalan díszmadarává... (ez KisManókkal is előfordulhat)" - írta Hella, majd leszögezte, a blog szünetel a tárgyalás kitűzéséig. 

Exkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellával
Exkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Nézd meg a Life.hu interjúját!
Krencsey Hellaleszbikusszínésznőüzenet