Bereczki Zoltán szerelmi drámájáról vallott: átverte egy számára fontos nő

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
Bereczki Zoltán Ábel Anita szerelmi dráma vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita új, internetes műsorában mesélte el Bereczki Zoli, hogyan verte egy számára fontos nő. Friss az élmény, amit a színész még mindig nem hevert ki.

Bereczki Zoltán sikeres, hamarosan elkészül a háza is, ám a szerelemben nem igazán van szerencséje. Szinetár Dórával való válása óta még nem találta meg az igazit, sőt egy számára fontos nő a közelmúltban csúnyán összetörte a szívét. Ábel Anita új műsorában erről vallott őszintén.

Bereczki Zoltán Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán

"A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelentAmikor a barátaid próbálnak felpofozni, és mégse megy, és utána az egész összeáll, akkor az nagyon nehéz. Nyilván az egy tanítás, hogy akkor hogy kell tudni megbocsátani, meg ezen túllépni. És újra nyitottnak lenni" - mesélte megtörten a színész, írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.