György herceg és Sarolta hercegnő is megérkeztek kistestvérükhöz: fotó

Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg egy sötét színű terepjáróval távozott a kórházból, azért, hogy két kisgyermemküket, Györgyöt és Saroltát is a helyszínre hozza, ahol hamarosan bemutatják az újszülött királyi babát.

Katalin hercegné április 23-án hozta világra harmadik gyermekét, aki kisfiú lett. Már csak perceket kell várni és láthatjuk is őt. Azért, hogy teljes legyen a családi fotó, Vilmos egy sötét színű autóval a helyszínre szállította György herceget és Sarolta hercegnőt, akik nagyon aranyosan viselkedtek, Sarolta még integetett és mosolygott is.

Vilmos herceg, György és Sarolta Forrás: Facebook

Szoptatós képet tett közzé Robin Thicke barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20180423-szoptatos-kepet-tett-kozze-robin-thicke-baratnoje.htmlRobin Thicke barátnője, a 23 éves April Love Geary megmutatta, hogyan szoptatja gyermekét: merész fotót tett közzé. Család--Megszületett Vasvári Vivien második gyermeke: nagyon örül a luxusfeleséghttp://www.life.hu/csalad/20180423-megszuletett-vasvari-vivien-masodik-gyermeke-nagyon-orul-a-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien életet adott második gyermekének. Az örömhírről Instagram-oldalán számolt be a luxusfeleség. Család--Tóth Vera apa nélkül is szülne: lombikprogramon gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20180423-toth-vera-apa-nelkul-is-szulne-lombikprogramon-gondolkozik.htmlTóth Vera már több mint egy éve szingli, de nem aggódik, terveit ez sem befolyásolja, ugyanis elhatározta, ha nem talál párra, akkor egyedül vállal gyermeket. CsaládOrigoSztárok, akiknek meghalt a gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180420-sztarok-akiknek-meghalt-a-gyerekuk.htmlEgy szülő számára nem létezik nagyobb tragédia, mint amikor saját gyermekét kell eltemetnie. Ez minden esetben szörnyű és szinte felfoghatatlan tragédia, legyen szó születési-rendellenességről, kábítószer-túladagolásról, balesetről, vagy épp öngyilkosságról. A sors néha kegyetlen, ezt pedig több sztár is kénytelen volt már megtapasztalni. Család--Babát vár Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/csalad/20180422-babat-var-katalin-hercegne-huga-pippa-middleton.htmlAmíg a napokban születik meg Katalin harmadik babája, addig bejelentették: húga, Pippa is terhes. Katalin 34 éves testvére első gyermekét várja - írja a Mirror. Család--Már a szülőszobán van Luxus Vivien, érkezik a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180422-szuloszoban-van-luxus-vasvari-vivien-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlEzekben az órákban hozza világra luxusbabáját Luxus Vivien: természetesen luxuskörülmények között. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.