műsorvezető Zenebutik Péter Srámek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Srámeket a Rising Star című tehetségkutatóban ismerte meg az ország, énekhangjával varázsolta el a nézőket, ám most egy új oldaláról mutatkozik be: műsorvezető lesz.

Péter Srámek a Mokkában vallott arról az új és izgalmas feladatról, amit kapott: műsorvezető lett. A Zenebutik csatornán lesz látható az énekes, ráadásul egy saját műsorral. Péter nagyon örül ennek a kihívásnak, és reméli, a nézők örömét is szolgálja majd az adás, ami a Dobban a szív címet kapta.

Péter Srámek műsorvezető lesz Forrás: TV2

Természetesen Zámbó Jimmy is megjelenik majd a műsorban, korábbi Dáridós pillanatokat és koncertfelvételeket láthatnak róla a nézők. „Nagyon nagyon boldog voltam, amikor megkaptam ezt a lehetőséget" – mondta a Mokkában Péter, aki nagyon élvezi a műsorvezetést.

Demcsák Zsuzsa szerelmes: párkapcsolatban él az egykori tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20180423-demcsak-zsuzsa-parkapcsolatban-el-vallott-az-egykori-teves.htmlDemcsák Zsuzsáról nem sokat tudni, mióta eltűnt a képernyőről, ám most az RTL Klub reggelijében vallott a műsorvezető: elárulta párkapcsolatban él! TV + SztárokOrigoKözös szelfivel köszöntötte férjét, Shane-t születésnapja alkalmából Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180423-kozos-szelfivel-koszontotte-ferjet-shanet-szuletesnapja-alkalmabol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka egy közös szelfivel köszöntötte születésnapja alkalmából Shane Tusupot a közösségi oldalán. A pár jelenleg Japánban tartózkodik. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMajka bejelentést tett: megdöntötték a jegyeladási rekordokathttp://www.life.hu/sztarok/20180423-majka-bejelentest-tett-megdontottek-a-jegyeladasi-rekordokat.htmlMajka hatalmas örömhírről és büszkeségről számolt be Facebook-oldalán: nem lehet már jegyet venni koncertjére, ugyanis rekordidő alatt elkelt az összes! Ez még a külföldi sztároknak sem sikerült, csak neki.TV + Sztárok--Nagy Duett: Megyeri Csilla csalódott Pápai Jociban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-duett-megyeri-csilla-csalodott-papai-jociba.htmlNem ment zökkenőmentesen Megyeri Csilla és Gergely Róbert vasárnapi Nagy Duettes produkciója, Csillát ugyanis több váratlan probléma is kizökkentette. Először kiesett a füléből a füles, így nem hallotta tovább a zenei alapot, majd arra lett figyelmes, hogy kezd lebomlani róla a ruha. A műsor után még azért aggódott, hogy nem mutatott-e többet magából a kelleténél. Persze a pontokban is meglátszott, hogy nem lett tökéletes az előadás, az egyik zsűriben csalódott is Csilla. „Pápai Jociba csalódtam" – mondta a Life.hu riporternek, Domszky Lacinak és persze azt is elárulta, hogy miért. TV + SztárokOrigoNagy Duett: Pumped Gabo és Marcellina nyilatkoztak a kiesés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-duett-pumped-gabo-es-marcellina-nyilatkoztak-a-kieses-utan.htmlA Nagy Duett első kiesője Pumped Gabo és Marcellina párosa volt. Az énekesnő mosolyogva viselte a vereséget, Gabo azonban helyette is búslakodott. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta a celeb, hogy ez most neki egy hatalmas törés, és nem is akar úgy tenni, mintha nem az lenne. „Ez most rossz" – vallotta be Gabo, aki teljesen magába roskadt az eredmény miatt. Azt azért még ki lehetett húzni belőle, hogy mihez kezd az így felszabadult idejével. TV + SztárokOrigoFotók Dopeman és barátnője autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180423--fotok-dopeman-es-baratnoje-autobaleseterol.htmlDopeman és barátnője durva balesetet szenvedtek, pénteken: csaknem frontálisan ütköztek egy másik autóval. A rapper Facebook-oldalán is elmondta a karambol részleteit. Állítása szerint a szembejövő elaludt a volánnál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.