Szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszédét

baba szülés Katalin hercegné Vilmos herceg testbeszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testbeszéd-szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné gesztusait azután, hogy bemutatták harmadik gyermeküket a világnak.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a nyilvánosság előtt rendre nagyon visszafogottan viselkedik, ritkán tesznek olyan mozdulatokat, amelyek legbensőbb érzéseikről árulkodnak. Amikor azonban megmutatták harmadik gyermeküket a nagyvilágnak, akaratlanul is közvetlenebbeknek mutatkoztak.

Vilmos és Katalin a szokásosnál is közvetlenebbnek mutatkozott Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Judi James testbeszéd-szakértő a The Sunnak elárulta, Vilmos herceg büszke apukaként viselkedett, amikor két nagyobbik gyermekét bevezette a kórházba, ám amikor Katalin és az újszülött társaságában megjelent az ajtóban, teljesen megváltozott a viselkedése.

A gesztusai elárulták, hogy valójában tele van érzelmekkel, és alig tudja magban tartani boldogságát. Katalin és Vilmos érintései intimitásról és szeretetről árulkodnak. A herceg gyengéden rátette felesége hátára a kezét, amikor az lépcsőn álltak, majd amikor a bal kezében vitte a babahordozót, a jobb kezének ujjait összekulcsolta Katalin ujjaival, ez pedig mély érzelmekre, empátiára utal." - nyilatkozta a szakértő, majd hozzátette, volt egy olyan pillanat, amikor Vilmos összekulcsolta a kezét maga előtt, ami azt jelentheti, már nem szeretnének több babát.

Egymás kezét is megfogták Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
Mc Hawer a szerencsejáték rabja volt: 200 milliót játszott el http://www.life.hu/sztarok/20180424-mc-hawer-a-szerencsejatek-rabja-volt-200-milliot-jatszott-el.htmlAz énekes nem csak az alkohol miatt halmozott fel adósságot, Mc Hawer korábban a szerencsejátékok rabja is volt: 200 milliót gépezett el. TV + Sztárok--Melyik testvérére hasonlít jobban Vilmos és Katalin harmadik babája? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20180424-szavazas-melyik-testverere-hasonlit-jobban-vilmos-herceg-es-katalin-harmadik-gyermeke.htmlTegnap megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, egy kisfiú. Őt is, mint a testvéreit, pár órával a születése után bemutatták a világnak, és a sajtó képviselői elkészíthették az első babafotókat. A kis herceg természetesen elképesztően cuki, de vajon melyik testvérére hasonlít leginkább? A négyéves bátyjára, Györgyre vagy a kétéves nővérére, Saroltára? TV + SztárokOrigoSzellem ijesztette meg Camilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-szellem-ijesztette-meg-camilla-hercegnet-skocia.htmlCamilla hercegné állítja, szellemet látott Károly herceg skóciai házában. Emiatt évekig képtelen volt oda visszamenni. TV + Sztárok--Liptai Claudia a nyugdíjasokon viccelődött A Nagy Duettben, kiakadtak a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-liptai-claudia-a-nyugdijasokon-viccelodott-a-nagy-duettben-kiakadtak-a-nezok.htmlÚgy tűnik, nem aratott nagy sikert, amikor Liptai Claudia A Nagy Duettben Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkciója után a nyugdíjasokkal viccelődött. A kommentelők Facebookon írták meg a véleményüket a műsorvezetőnek. TV + SztárokOrigoTitokban megházasodott a 68 éves Richard Gerehttp://www.life.hu/sztarok/20180424-titokban-meghazasodott-a-68-eves-richard-gere.htmlTeljes titokban házasodott meg a 68 éves hollywoodi szoknyapecér: Richard Gere 33 évvel fiatalabb spanyol barátnőjét vette el.TV + Sztárok--Berki Krisztián újabb botránya: ígérete ellenére állítólag nem fizette ki Ázsia Expresszes társaithttp://www.life.hu/sztarok/20180424-berki-krisztian-ujabb-botranya-igerete-ellenere-allitolag-nem-fizette-ki-azsia-expresszes-tarsait.htmlBerki Krisztiánék nyerték az Ázsia Expresszt, ezzel együtt egy nagy pénznyereményt is. Csakhogy Krisztián a verseny közben megígérte ellenfeleiknek, fizet nekik az összegből, ha előnyhöz juttatják, mert neki csak a dicsőség számít. A pénz azonban még nem jutott el a versenyzőkhöz, legalábbis Megyeri Csillához biztosan nem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.