Gyereksztárok, akik még híresnek hiszik magukat: Lindsay Lohantől Aaron Carterig

Lindsay Lohan Aaron Carter gyereksztár Kirk Cameron Dustin Diamond Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minden gyereksztár tudja felnőttként is fenntartani karrierjét és népszerűségét, ám vannak, akiket ez egyáltalán nem zavar. Lindsay Lohan vagy éppen Dustin Diamond olyan hírességek, akik megelégszenek a korábban elért sikereikkel, és még mindig a gyerekkorukban elért népszerűségükből élnek. Észre sem veszik, hogy már egyáltalán nincsenek od értük az emberek.

Dustin Diamond

Gyermekkorában egy Amerikában népszerű sorozatban játszott, a Saved by the Bellben alakította Screech karakterét. Akkoriban teljesen odavoltak az emberek az idegesítő szerepéért, ám azóta nem sok mindent tett le az asztalra Dustin, bár ez neki nem tűnt fel. Legutóbb egy kocsmai verekedés miatt került a neve ismét elő, de ez azért nem valami nagy teljesítmény.

Dustin Diamond Forrás: NBC Productions, Port Washington Police Department


Lindsay Lohan

Rengeteg filmben szerepelt Lindasy Lohan gyerekként és tinédzserként, például az Apád-anyád ide jöjjön, vagy éppen a Nem férek a bőrödbe című filmekben. Imádnivalóak voltak az alakításai, de felnőttként nem tudta megtartani népszerűségét. Szinte egyáltalán nem szerepel filmekben, azt sem tudni pontosan, egyáltalán dolgozik-e valamit, az viszont jól látszik, hogy egyáltalán nem zavarja a munkanélküliség. Még az sem tűnt fel neki, hogy már nem is olyan népszerű, mint egykor.

Lindasy Lohan Forrás: Getty Images


Nick Cannon

Gyerekként kezdte színészi karrierjét Nick Cannon, és fiatalon be is fejezte. Felnőtt életében egyáltalán nem kapott nagy szerepeket, de ez nem tartja vissza attól, hogy a rivaldafényben fürdőzzön. Férfiként már csak arról ismert, hogy Mariah Carey férje volt, valamint az America's Got Talent tehetségkutató egyik évadának a házigazdája. Nem nagy eredmények, de Nick nem is vágyik többre.

Nick Cannon Forrás: Getty Images


Aaron Carter

Nem volt aranyosabb a kilencéves Aaron Carternél, aki akkoriban még a cukorkáról énekelt. Ahogy a rajongói vele együtt nőttek, a zenei ízlése is fejlődött, mégsem tudta megtartani bázisát. Ugyan nem hagyta abba a zenélést, erről az emberek szinte mit sem tudnak. Legutóbb a biszexualitása miatt került középpontba.

Aaron Carter Forrás: Getty Images


Kirk Cameron

A színész a 80-as években az elképesztően népszerű Growing Pains című sorozatban alakította Mike Seaver karakterét. Mindenki imádta őt egészen addig, amíg újdonsült vallási meggyőződései miatt el nem kezdte ócsárolni a produkciót. Végül ott is hagyta a show-t, de a színészkedéssel nem hagyott fel, ugyan azóta egyáltalán nem hallani róla. Saját cége gyártja a rövid, de erkölcsileg feddhetetlen filmeket, melyeket szinte senki nem lát. Kirk Cameron azonban így is elégedett.

Kirk Cameron Forrás: Getty Images

Rasszista támadás érte Tücsithttp://www.life.hu/sztarok/20180425-rasszista-tamadas-erte-tucsit-vallomas.htmlSzörnyű élményéről vallott Tücsi: korábban többször is megalázták bőrszíne miatt. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila életmódjáról és magánéletéről árult el titkokathttp://www.life.hu/sztarok/20180425-arpa-attila-eletmodjarol-es-maganeleterol-arult-el-titkokat.htmlKözel az 50-hez is formában tartja magát Árpa Attila, aki nemcsak amerikai focival edzi testét, hanem ketrecharccal is. Magánéletéről is elárult néhány pikáns részeltet. TV + Sztárok--Még mindig nincs kész Czeizel Endre sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20180425-meg-mindig-nincs-kesz-czeizel-endre-sirja.htmlLassan három éve annak, hogy Czeizel Endre távozott az élők sorából, de a családnak még nem jutott ideje arra, hogy a genetikus nyughelyét megcsináltassák. Nem tudni, mikor lesz végre készen. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKatalin hercegné szüléséről árult egy kulisszatitkokat egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180425-katalin-hercegne-szuleserol-arult-egy-kulisszatitkokat-egy-bennfentes.htmlKatalin hercegné csak ásványvizet kért szobájába, de azt is tudni lehet, hogy milyen óvintézkedéseket tettek annak érdekében, hogy minél nyugodtabb körülmények között hozhassa világra harmadik gyermekét. Egy kórházi bennfentes azt is elárulta, hogy kik segítették a fiatal hercegnét a nehéz pillanatokban. TV + Sztárok--Tolvai Reni merész dekoltázsával babonázta meg rajongóit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-tolvai-reni-meresz-dekoltazsaval-babonazta-meg-rajongoit-foto.htmlTolvai Reni ezúttal is egy merészet posztolt közösségi oldalára: dekoltázst villantott rajongói legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Avril Lavigne visszatért: két év után most mutatkozott előszörhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-avril-lavigne-visszatert-ket-ev-utan-most-mutatkozott-eloszor.htmlAvril Lavigne betegsége miatt teljesen visszavonult, egyetlen rendezvényen sem lehetett látni már két éve. Az énekesnő azonban most visszatért, és remekül néz ki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.