A Barátok közt sztárja, Aradi Balázs nem akar komoly kapcsolatot: két éve nincs barátnője

Forrás: Turista Magazin -
Aradi Balázs Barátok közt viszony kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt már hosszú kapcsolata a Barátok közt sztárjának, Aradi Balázsnak, de most köszöni szépen, jól van egyedül, és egyébként is lusta csajozni. Egyelőre nem akar újabb komoly partnert.

Aradi Balázs a Barátok közt színésze már két éve egyedülálló, és nagyon élvezi. Korábban volt már komoly kapcsolata, az öt évig tartott: Kínában éltek, dolgoztak együtt, de vége lett és Balázs úgy érzi, egyelőre nem is szeretne ilyen kapcsolatba bonyolódni.

akkor jöttem rá, milyen jó szabadon, és nem korlátok között létezni.

Story Magazinnak

A Barátok közt sztárja, Aradi Balázs nem akar komoly kapcsolatot Forrás: Instagram/Aradi Balázs
Hódi Pamelát januárban arra kérte Berki, szüljön neki egy fiút: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hodi-pamelat-januarban-arra-kerte-berki-szuljon-neki-egy-fiut-nemet-mondott.htmlHetek óta tart a nyilvános üzengetés Hódi Pamela és Berki Krisztián között, amely most egy újabb durva facebookos bejegyzéssel folytatódott: Pamela elárulta, szakításuk után, januárban egykori párja még arra kérte, szüljön neki egy fiút. Természetesen nemet mondott. TV + Sztárok--Döntött az Alkotmánybíróság: Puzsér Róbert hívhatja pszichopatának Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-dontott-az-alkotmanybirosag-puzser-robert-hivhatja-pszichopatanak-hajdu-petert.htmlPuzsér Róbert és Hajdú Péter vitájában döntött az Alkotmánybíróság: a műsorvezetőnek többet kell eltűrnie, mint egy nem közszereplőnek. Az eset kapcsán a közszereplői minőség szempontrendszerét is pontosították. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKirúgta az operettszínház Kerényi Miklós Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kirugta-az-operettszinhaz-kerenyi-miklos-gabort-szinhaz.htmlKirúgta a Budapesti Operettszínház Kerényi Miklós Gábort. TV + Sztárok--Király Linda megmutatta, milyen közel került Beyoncéhoz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kiraly-linda-megmutatta-milyen-kozel-kerult-beyoncehoz.htmlSokan álmodnak arról, hogy egyszer olyan közel kerüljenek Beyoncéhoz, amilyen közel Király Linda volt hozzá egy üzletmegnyitón. Addig azonban, amíg ez a vágyunk nem teljesülhet, kénytelenek vagyunk beérni Király Linda videójával.TV + SztárokOrigoMihályi Réka énekesnő elárulta, nagyon félt a színpadi csóktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-mihalyi-reka-enekesno-elarulta-nagyon-felt-a-szinpadi-csoktol.htmlMihályi Réka énekesnő és zenekara a felnőttek szórakoztatására egy koncert musicalt készítettek, melyben elcsattan egy csók is a színpadon. Ugyan Réka párja is a csapat tagja, mégsem őt csókolja a művésznő, aki elárulta, milyen érzéseket keltett benne a színpadi csók. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi szeretné megvalósítani álmát: ékszereket akar tervezni http://www.life.hu/sztarok/20180426-csosz-bogi-szeretne-megvalositani-almat-ekszereket-akar-tervezni.htmlCsősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben egyik kimaradt jelentében mesél álmáról, amit nagyon szeretne megvalósítani. Vágyának köze van a gyémántokhoz! TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.