Előkerült a videó Berki Krisztián és Baukó Éva vitájáról

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2 -
vita FEM3 Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva és Berki Krisztián közösen vezettek műsort a FEm Caféban, amíg botrány nem lett pársukból. Az egyik adásban szólalkoztak össze, eddig azonban nem láthattuk az ominózus pillanatokat, azonban most magunk is megnézhetjük, mi történt. 

Berki Krisztián és Baukó Éva között egy FEM3 Cafés adás miatt tört ki a vita, ezt azonban csak azok láthatták, akik figyelemmel kísérték az élő műsort. A csatorna ugyanis szokásától eltérően nem töltötte fel az adásnak ezen pillanatait, csupán Baukó Éva elbeszéléséből értesülhettek a veszekedésről azok, akik nem látták az élő műsort.

Így veszett össze Baukó és Berki Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2
Köllő Babettnek a luxus nem létszükség, talán vállalna még egy kisbabáthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kollo-babettnek-a-luxus-nem-letszukseg-talan-vallalna-meg-egy-kisbabat.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett azt mondja: nem létszükség számára a luxus, szegényen sem volt boldogabb mint, amikor szinte bármit megengedhet magának. A családbővítésen is gondolkodik, azonban a pár évvel ezelőtti vetélése miatt nem biztos a dologban. TV + Sztárok--Dér Heni gyászolhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-der-heni-gyaszol-dednagymama.htmlDér Heni szomorú hírt közölt rajongóival a közösségi oldalán: közeli szerettét vesztette el. TV + SztárokOrigoVilmos herceg majdnem elaludt egy misén: alig bírta nyitva tartani a szeméthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-vilmos-herceg-majdnem-elaludt-egy-misen.htmlNem lehet sok ideje Vilmos hercegnek a pihenésre miután megszületett a harmadik gyermeke, egy misén aludt el ugyanis, egyszerűen nem bírta nyitva tartani a szemeit. TV + Sztárok--Megírta végrendeletét Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180426-megirta-vegrendeletet-medveczky-ilona-vagyon.htmlMedveczky Ilona sokáig gondolkodott, hogy kire hagyja vagyonát, hiszen nincs élő rokona. Végül 77. születésnapján megírta a végrendeletét. TV + Sztárok--Ambrus Attilát még mindig rohamozzák a női rajongók, felesége nem féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-ambrus-attilat-meg-mindig-rohamozzak-a-noi-rajongok-felesege-nem-feltekeny.htmlA Viszkis feleségének, Rékának meg kellett szoknia, hogy Ambrus Attiláért rajonganak a nők. A hűséges férj szerint jól kezeli a dolgot, hiszen nincs oka féltékenységre. TV + Sztárok--A Barátok közt sztárja, Aradi Balázs nem akar komoly kapcsolatot: két éve nincs barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180426--aradi-balazs-nem-akar-komoly-kapcsolatot-ket-eve-nincs-baratnoje.htmlVolt már hosszú kapcsolata a Barátok közt sztárjának, Aradi Balázsnak, de most köszöni szépen, jól van egyedül, és egyébként is lusta csajozni. Egyelőre nem akar újabb komoly partnert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.