Gyerekkori képet osztott meg Csősz Bogi: fotó

Fotó: Mudra László - Origo -
kép gyerekkor Csősz Boglárka Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxusfeleség múltidéző fotót osztott meg követőivel: megmutatta, hogyan festett 3 évesen.

Csősz Bogit az emberek ma már csak a Feleségek luxuskivitleben című műsorból ismerik, amelyből mindenki megtudhatta, milyen fényűző is a színésznő élete. A ház körüli teendőket a személyzet végzi el, és h Boginak nincsen kedve vezetni, sofőr áll a rendelkezésére.

Csősz Boglárka megmutatta, milyen aranyos volt gyerekként Fotó: Mudra László - Origo

Nem volt ám azonban ez mindig így, erről az időszakról posztolt most a luxusfeleség: egy gyerekkori képet osztott meg magáról. És habár a körülmények azóta sokat változtak, van, ami ugyanaz maradt. Már akkor is bátran kimondta a véleményét! "Ha Csütörtök, akkor vissza az időben! 3 évesen Erdélyben, Karácsonykor már képeskönyveket olvasgatok, van róla egy erős véleményem és hozzá egy nagy szám, hogy azt el is mondjam! Azóta semmi sem változott!" - írta a fotóhoz Bogi.

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter nem ért egyet azzal, hogy mostantól bárki hívhatja pszichopatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hajdu-peter-nem-ert-egyet-azzal-hogy-barki-hivhatja-pszichopatanak.htmlHajdú Péter pert indított Puzsér Róbert ellen, amiért az pszichopatának nevezte őt. A műsorvezetőnek azonban nem adtak igazat, az ítéletre a Facebook-oldalán reagált: nem ért egyet azzal, hogy bárki nevezheti pszichopatának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoIsmét Kiss Ramóna vezetheti az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-ismet-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlKiderült, hogy az előző évadhoz hasonlóan ismét Kiss Ramóna vezeti majd az X-Faktort. TV + Sztárok--Előkerült a videó Berki Krisztián és Baukó Éva vitájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-elokerult-a-video-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajarol.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián közösen vezettek műsort a FEm Caféban, amíg botrány nem lett pársukból. Az egyik adásban szólalkoztak össze, eddig azonban nem láthattuk az ominózus pillanatokat, azonban most magunk is megnézhetjük, mi történt. TV + SztárokOrigoDér Heni gyászolhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-der-heni-gyaszol-dednagymama.htmlDér Heni szomorú hírt közölt rajongóival a közösségi oldalán: közeli szerettét vesztette el. TV + SztárokOrigoVilmos herceg majdnem elaludt egy misén: alig bírta nyitva tartani a szeméthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-vilmos-herceg-majdnem-elaludt-egy-misen.htmlNem lehet sok ideje Vilmos hercegnek a pihenésre miután megszületett a harmadik gyermeke, egy misén aludt el ugyanis, egyszerűen nem bírta nyitva tartani a szemeit. TV + Sztárok--Megírta végrendeletét Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180426-megirta-vegrendeletet-medveczky-ilona-vagyon.htmlMedveczky Ilona sokáig gondolkodott, hogy kire hagyja vagyonát, hiszen nincs élő rokona. Végül 77. születésnapján megírta a végrendeletét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.