John Travolta film forgatás átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy thrillerben kapott szerepet John Travolta, akit úgy átalakítottak a forgatás kedvéért, hogy talán még a legnagyobb rajongói is alig ismernék fel. 

A Limp Bizkit frontembere, Fred Durst rendezi a Moose című thrillert, amiben John travolta is szerepet kapott. Ő alakítja ugyanis azt a fanatikust, aki követi kedvenc filmsztárját és tönkreteszi annak életét.

A Dailymail számolt be arról, hogy Travoltát néhány rajongó kapta lencsevégre, és alig ismertek rá, hiszen rettentően elmaszkírozták a szerep kedvéért.

Meghan Markle sorozatának utolsó részében megházasodotthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-meghan-markle-sorozatanak-utolso-reszeben-meghazasodott.htmlMeghan Markle megházasodott, legalábbis a sorozatában: a kétórás évadzáró epizódban látható utoljára Harry menyasszonya. TV + Sztárok--Pártos Csilla végre megszólalt Pécsi Ildikórólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-partos-csilla-vegre-megszolalt-pecsi-ildikorol.htmlÉvek óta dúl a harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között, eddig azonban a volt műsorvezető nem sokszor nyilatkozott arról, hogyan is érinti őt ez a vita. Most azonban kivételt tett. TV + Sztárok--Hajdú Péter nem ért egyet azzal, hogy mostantól bárki hívhatja pszichopatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hajdu-peter-nem-ert-egyet-azzal-hogy-barki-hivhatja-pszichopatanak.htmlHajdú Péter pert indított Puzsér Róbert ellen, amiért az pszichopatának nevezte őt. A műsorvezetőnek azonban nem adtak igazat, az ítéletre a Facebook-oldalán reagált: nem ért egyet azzal, hogy bárki nevezheti pszichopatának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoIsmét Kiss Ramóna vezetheti az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-ismet-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlKiderült, hogy az előző évadhoz hasonlóan ismét Kiss Ramóna vezeti majd az X-Faktort. TV + Sztárok--Előkerült a videó Berki Krisztián és Baukó Éva vitájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-elokerult-a-video-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajarol.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián közösen vezettek műsort a FEm Caféban, amíg botrány nem lett pársukból. Az egyik adásban szólalkoztak össze, eddig azonban nem láthattuk az ominózus pillanatokat, azonban most magunk is megnézhetjük, mi történt. TV + SztárokOrigoKöllő Babettnek a luxus nem létszükség, talán vállalna még egy kisbabáthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kollo-babettnek-a-luxus-nem-letszukseg-talan-vallalna-meg-egy-kisbabat.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett azt mondja: nem létszükség számára a luxus, szegényen sem volt boldogabb mint, amikor szinte bármit megengedhet magának. A családbővítésen is gondolkodik, azonban a pár évvel ezelőtti vetélése miatt nem biztos a dologban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.