Amy Schumert álmában megerőszakolta a barátja: így vesztette el szüzességét

Amy Schumer barát erőszak metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Schumer őszintén vallott óriási megrázkódtatásáról: álmában erőszakolta meg a saját barátja. Így vesztette el szüzességét.

Amy Schumer nem először beszél arról, hogy nemi erőszak áldozata volt, ám a részleteket eddig nem tárta nyilvánosság elé. Oprah műsorában azonban kivételt tett, így derült ki, hogy saját barátja erőszakolta meg a komikust, miközben aludt.

Álmomban vesztettem el a szüzességemet, ami egyáltalán nincs rendben" – mondta Amy. „Azután az első dolog, amit mondott, hogy azt hitte, benne vagyok" – mondta a színésznő. Hozzátette, még neki kellett vigasztalnia a barátját, miközben pusztító dühöt érzett, ennek ellenére nem szakítottak rögtön. Amy szerint senki nem hitte volna el neki, hogy megerőszakolták. „Úgy gondolom, hogy tízből kilenc embernek az az első reakciója, hogy kétségbe vonja a nőt" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.