Sebestyén Balázs és Majka fogadtak: a squash pályán derül ki, ki szivatja meg a másikat

Budapest Park fogadás rádió koncert Majka squash Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fogadást kötött Majka és Sebestyén Balázs. A sqash pályán dől el, hogy ki marad alul. A tét igencsak nagy. 

A sqash pályára indult Majka és Sebestyén Balázs, ahol videóban jelentették be: fogadást kötöttek.

Ha Majka nyer, Balázsnak a rádióban minden nap hétfőtől péntekig a leghallgatottabb idősávban, azaz a 9 órás hírek után fel kell olvasni egy, a rappert dicsőítő anekdotát, majd egy Majka által választott számot elénekelni.

Abban az esetben pedig, ha a rádiós nyer a pályán, Majkának a teltházas Budapest Parkban tartandó koncertjén egy ponton meg kell állnia. Ekkor a kivetítőn Balázs arcát láthatják majd a bulizók, Majka pedig 1 teljes percen keresztül dicsőíti majd barátját.

Még nem tudni az eredményt, az azonban biztos, hogy mindenképp vicces dolgokra számíthatunk a showmanektől.

Chris Hemsworth szexi dublőre, Bobby Holland Hanton vicces fotókat oszt meg kettejükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-chris-hemsworth-szexi-dublore-bobby-holland-hanton-vicces-fotokat-oszt-meg-kettejukrol.htmlBobby Holland Hanton már több filmben volt Chris Hemsworth dublőre, de nemcsak munkakapcsolat van köztük, hanem jó barátok is. Közösségi oldalára rengeteg olyan fotót tesz fel, amelyen az olykor poénos mindennapjaikat ábrázolja. TV + Sztárok--A sztárok sem hibátlanok: Pink felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-a-sztarok-sem-hibatlanok-pink-felszedett-nehany-kilot.htmlLátszik, hogy a sztárok is tudnak hétköznapi anyukák lenni, akik nem mindig mutatkoznak tökéletes formájukban. Ilyn Pink is, aki családjával strandolt a minap. TV + Sztárok--Bűnösnek találta a bíróság Bill Cosbyt szexuális erőszak vádjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-bunosnek-talalta-a-birosag-bill-cosbyt-szexualis-eroszak-vadjaban.htmlBill Cosbyt az elmúlt években 60 nő vádolta meg szexuális erőszakkal, de egyetlen egy eset miatt ítélték el a komikust azért, amiért 2004-ben philadelphiai otthonában megerőszakolta Andrea Constandot, a Temple Egyetem munkatársát. TV + Sztárok--Két nő levágott fejét találták meg két tóban Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ket-no-levagott-fejet-talaltak-meg-ket-toban-amerikaban.htmlKétszáz kilométerre egymástól találták meg két nő levágott fejét két tóban, Amerikában. A távolság ellenére a rendőrség szerint lehet összefüggés a két eset között. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara egy titokzatos férfivel utazgat, ölelgetik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-palvin-barbara-egy-titokzatos-ferfivel-utazgat-olelgetik-egymast.htmlKözösségi oldalára töltött fel Palvin Barbara egy videót, melyen egy titokzatos férfivel látható. Úgy tűnik, nagyon jóban vannak, szorosan összebújta pózolnak, az alkalmazásnak köszönhetően pedig szivecskéket is varázsoltak maguk köré. TV + Sztárok--Istenes László régi fotóra bukkant költözködés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-istenes-laszlo-regi-fotora-bukkant-koltozkodes-kozben-gyerek.htmlIstenes László épp költözködik, a pakoláskor pedig rábukkant néhány régi fotóra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.