Szabó Ádám elárulta, milyen kapcsolatban vannak Tóth Andival: videó

Forrás: Instagram/Szabó Ádám -
Szabó Ádám kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először merül fel, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám között több van, mint barátság, ám egyelőre egyikük sem ismerte el a kapcsolatukat. Az viszont már biztos, hogy Ádámnak nem lenne ellenére.

Szabó Ádámról és Tóth Andiról egy ideje megy a találgatás, de nem tudni, hogy pontosan mi is van köztük. A fiatalokat már látták is csókolózni, de ők maguk nem ismerték el, hogy egy párt alkotnának. Korábban Tóth Andi beszélt a kettejük közötti kapcsolatról, de meglehetősen ködösen fogalmazott. Most Szabó Ádámot faggatták erről a Mokkában.

Szabó Ádámnak nem lenne ellenére, ha komolyabbra fordulna közte és Tóth Andi között a kapcsolat Forrás: Instagram/Szabó Ádám

„Nagyon jóban vagyunk Andival, de mind a ketten szeretnénk most tényleg a Nagy Duettre koncentrálni. Most nagyon jóban vagyunk, és erről nem is szeretnénk többet beszélni" – mondta titokzatosan Ádám a Mokkában. A két fiatal nem mostanában találkozott először, már régóta ismerik egymást. „Soha nem voltunk rosszban, mindig beszélő viszonyban voltunk, és majd hátha kialakul valami komolyabb is" – mondta bizakodva az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.