Újra oltár elé állhat Koós Réka

Forrás: Sztárban sztár/Facebook -
esküvő színésznő házasság szerelem Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta boldog párkapcsolatban él Koós Réka. A színésznő olyannyira szerelmes, hogy hamarosan akár oltár elé is állhat újra.

Bár már jó ideje új párja van Koós Rékának, Bálinttal csak nagyon ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. A színésznő azt mondja, ez egy tudatos döntés, nem szeretik a felhajtást, magánéletük csak rájuk tartozik. Most a BEST magazinnak azonban mégis elárult egy-két belső információt kapcsolatukról. Kiderült például az, hogy egy szereplőválogatáson ismerkedtek meg.

Szereplőválogatásra mentem, a szervező cégnek ő ezer éve a munkatársa. Itt találkoztunk, így kezdődött... Remek a humora, társágban csendes, egyidősek, negyvenöt évesek vagyunk..." - mesélt párjáról, Réka.

Koós Réka nagyon boldog párjával Forrás: Sztárban sztár/Facebook

A pár nagyon boldog együtt, a színésznő azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer újra oltár elé áll.

Miért is ne! Csak azért, mert az első nem sikerült, nem vagyok házasságellenes. Öregkoromra lenyugodtam, ami abból is adódott, hogy sikerült végre megismernem magam, persze sokat dolgoztam ezen, remélem, ma már tisztában vagyok a hibáimmal, az erényeimmel."

Brad Pitt produkciós cége is dolgozik majd a Harvey Weinsteinről szóló filmenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-brad-pitt-produkcios-cege-is-dolgozik-majd-a-harvey-weinsteinrol-szolo-filmen.htmlFilmet készítenek annak a tényfeltáró riportnak nyomán, mely Harvey Weinstein zaklatási ügyeit leplezte le. A film készítésében Brad Pitt produkciós cége, a Plan B is részt vesz. TV + Sztárok--Michael Jackson magyar testőre, Farkas Attila az énekes titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-michael-jackson-magyar-testore-farkas-attila-az-enekes-titkairol-vallott.htmlÉveken keresztül vigyázott Michael Jackson biztonságára Farkas Attila. A magyar testőr az énekes minden titkát ismeri, ezek közül néhányat most el is árult. TV + Sztárok--Tolvai Reni Michael Jackson testvérével dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-tolvai-reni-michael-jackson-testverevel-randyvel-dolgozik.htmlTolvai Reni hamarosan Michael Jackson testvérével, Randyvel fog együtt dolgozni. Ha beindul az amerikai karrierje, lehet, hogy ki is költözik. TV + Sztárok--ByeAlex Instagram-oldalán szólt vissza a kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-byealex-instagramoldalan-szolt-vissza-a-kritizaloknak.htmlNem történt változás, az X-Faktor mentorai ugyanazok lesznek, mint az elmúlt években. Nem mindenki örül ennek, ByeAlexnek viszont elege lett a beszólásokból: Instagramon szólt vissza a kritzálóknak. TV + SztárokOrigoEzért vált el Gergely Róbert és 24 évvel fiatalabb szerelme, Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ezert-valt-el-gergely-robert-es-24-evvel-fiatalabb-szerelme-timi.htmlGergely Róbert és fiatal felesége, Timi útjai elváltak egymástól: hiába volt meg köztük a szeretet, mást akartak az élettől. Az énekes elárulta, miért is döntöttek a szakítás mellett. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián feljelentette Megyeri Csillát és párját, Kulcsár Edinát és Csutit, valamint Cseke Katinkát és a grófnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-berki-feljelentette-jatekostarsait-az-azsia-expressbol-hitelrontas-miatt.htmlÓriási a botrány: Berki Krisztián nem csak Baukó Éva miatt kerül napról napra az újságok címlapjaira, hanem Ázsia Expresszes társai miatt is. Megyeri Csilláék, Kulcsár Edináék és Cseke Katinláék azzal vádolják, hogy a műsorban megbeszéltek ellenére, hiába kapta meg a csatornától a nyeremény pénzt a showman, őket nem fizette ki. Berki tagad és perel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.