Gáspár Győző halálhír álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző az Instagramon akadt ki. Egy álhíreket közlő portál a halálhírét keltette.

"Kora reggel szörnyethalt Gáspár Győző, brutális autóbalesetet szenvedett" - írja egy álhíreket közlő portál. Ez természetesen nem igaz, Győzike él és virul, közösségi oldalán számolt be a rajongóinak a felháborító dologról. Szerinte valakik nagyon unatoznak, és szánalmasnak tartja az egészet.

Jézus már megint unatkoznak szánalmas komolyan mondom!!!!

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Dubaiban üzletel Lagzi Lajcsi és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180428-dubaiban-uzletel-lagzi-lajcsi-es-berki-krisztian.htmlLagzi Lajcsi a múlt héten Dubaiba utazott üzleti útra Berki Krisztiánnal és ügyvédjével. A zenész most elárulta, hogy milyen ügyben jártak ott.TV + Sztárok--Katona Renáta, Berki Krisztián párja élőben jelentkezett be veztés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180428-katona-renata-berki-krisztian-parja-eloben-jelentkezett-be-veztes-kozben.htmlA napokban Katona Renáta, Berki Krisztián kedvese autóvezetés közben jelentkezett be élőben a közösségi oldalán. Egy szakértő életveszélyesnek értékelte az akciót, hiszen így nem volt képes két kézzel fogni a kormányt. TV + SztárokOrigoEgy vagyont nyert a nagymama, aki eltalálta Vilmos és Katalin harmadik gyermekének nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20180428-egy-vagyont-nyert-a-nagymama-aki-eltalalta-vilmos-es-katalin-harmadik-gyermekenek-nevet.htmlAz angol fogadóirodáknál már Katalin terhességének belejentése óta meg lehetett tenni a téteket a királyi bébi nevére. Most, hogy bejelentették Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyeremekének nevét, a nyerteseknél csörömpölt a kassza. A legnagyobbat egy angol nagymama szakította.TV + Sztárok--Harsányi Gergely kézilabdázó visszavonul az élsporttólhttp://www.life.hu/sztarok/20180428-harsanyi-gergely-kezilabdazo-visszavonul-az-elsporttol.htmlHarsányi Gergely a Tatabánya 179-szeres válogatott kézilabdázója bejelentette, hogy az idény végén visszavonul az élsporttól.TV + Sztárok--Két új számmal jelentkezik az ABBA együtteshttp://www.life.hu/sztarok/20180428-ket-uj-szammal-jelentkezik-az-abba-egyuttes.htmlAz ABBA együttes két vadonatúj számmal jelentkezik több mint három évtizeddel az után, hogy tagjai utoljára vonultak be együtt lemezfelvételre egy stúdióba.TV + SztárokDétár Enikőt a halál torkából mentette meg elhunyt édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180428-detar-enikot-a-halal-torkabol-mentette-meg-elhunyt-edesapja.htmlJoshi Bharat vendége ezúttal Détár Enikő színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és magánéleti válságáról is. A művésznő egy igazán megható történetet is megosztott a beszélgetés során: úgy érzi, hogy elhunyt apja mentette meg az életét, amikor hat és fél hónapos terhesen súlyos autóbalesetet szenvedett.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.