kézilabdázó visszavonulás Harsányi Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Gergely a Tatabánya 179-szeres válogatott kézilabdázója bejelentette, hogy az idény végén visszavonul az élsporttól.

"Nagyon fontos mérkőzés következik az én életemben és a csapat életében is. Egyfelől szeretnénk az idén is megszerezni a harmadik helyet a bajnokságban, másrészt szeretném bejelenteni, hogy befejezem az élsportot, és Tatabányától is búcsúzom" - mondta klubja honlapján a jobbszélső.
Hozzátette, sok szép év után szeretné méltóképpen lezárni ezt az időszakot. A Tatabánya szombaton 18 órától az Eger csapatát fogadja az NB I 25. fordulójában, és egy győzelemmel biztosíthatja harmadik helyezését.

Harsányi Gergely visszavonul az élsporttól Forrás: MTI/Beliczay László

A 36 éves kézilabdázó 2002 és 2006, illetve 2009 és 2017 között 179 mérkőzésen 339 gólt dobott a magyar válogatottban, tagja volt a 2004-es és a 2012-es olimpián negyedik helyezett csapatnak is. Profi pályafutását 1999-ben a PLER együttesénél kezdte, ahol tíz évig játszott, majd egy szezont a Ferencvárosnál töltött, és 2010 óta szerepel Tatabányán.

Két új számmal jelentkezik az ABBA együtteshttp://www.life.hu/sztarok/20180428-ket-uj-szammal-jelentkezik-az-abba-egyuttes.htmlAz ABBA együttes két vadonatúj számmal jelentkezik több mint három évtizeddel az után, hogy tagjai utoljára vonultak be együtt lemezfelvételre egy stúdióba.TV + SztárokRadics Gigi szerzeménye lett Budapest dalahttp://www.life.hu/sztarok/20180428-radics-gigi-szerzemenye-lett-budapest-dala.htmlRadics Gigi Budapest Szerelem című szerzeményét választották Budapest dalának, a közönségdíjat pedig Benji Bárhol járok című száma kapta - közölték a szervezők a Thália Színházban rendezett gálakoncert napján, pénteken az MTI-vel.TV + Sztárok--Détár Enikőt a halál torkából mentette meg elhunyt édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180428-detar-enikot-a-halal-torkabol-mentette-meg-elhunyt-edesapja.htmlJoshi Bharat vendége ezúttal Détár Enikő színésznő volt, aki a műsorban mesélt boldog gyerekkoráról, családjáról, szülei elvesztéséről, karrierjéről és magánéleti válságáról is. A művésznő egy igazán megható történetet is megosztott a beszélgetés során: úgy érzi, hogy elhunyt apja mentette meg az életét, amikor hat és fél hónapos terhesen súlyos autóbalesetet szenvedett.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAlkohol volt Verne Troyer szervezetében, amikor meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20180428-alkohol-volt-verne-troyer-szervezeteben-amikor-meghalt.htmlA pontos toxikológiai eredményekre még várni kell, azonban az már kiderült, hogy Verne Troyer szervezetében alkohol volt, amikor április 21-én meghalt. TV + Sztárok--Borbás Marcsi idén 50 éves, még mindig imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-borbacs-marcsi-iden-50-eves-meg-mindig-imadjak-a-nezok.htmlA magyar televíziózás egyik legnépszerűbb személyisége Borbás Marcsi, aki vasárnap ünnepli 50. születésnapját. Jelenleg a Gasztroangyal című műsort vezeti, de tekintsünk egy kicsit vissza, hogyan festett pályája kezdetén. TV + SztárokOrigoAvicii és barátnője, Tereza Kačerová családot akartak alapítani http://www.life.hu/sztarok/20180428-avicii-es-baratnoje-tereza-ka-erova-csaladot-akartak-alapitani.htmlNyílt levélben és számos közös fotóval búcsúzott szerelmétől Avicii eltitkolt kedvese, a cseh származású modell, Tereza Kačerová. Azt írja, családot akartak alapítani, a zenész pedig a lány kisfiával, Lucas-szal is igazi apa-fiú viszonyban volt. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.