Katona Renáta, Berki Krisztián párja élőben jelentkezett be veztés közben

Forrás: FEM3 Café -
Katona Renáta Mazsi életveszély autó vezetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban Katona Renáta, Berki Krisztián kedvese autóvezetés közben jelentkezett be élőben a közösségi oldalán. Egy szakértő életveszélyesnek értékelte az akciót, hiszen így nem volt képes két kézzel fogni a kormányt. 

A Bors cikkezett arról, hogy Berki Krisztián kedvese, Katona Renáta azaz Mazsi életveszélyes mutatványt hajtott végre autóvezetés közben, élőben jelentkezett be Instagram-oldalán. A videót azóta már törölte, azonban a lap megkeresett egy szakértőt, hogy megkérdezze, mekkora szabálysértésnek számít Mazsi kihágása.

Mazsi Renáta az autóból élőzött Forrás: FEM3 Café

"A KRESZ kimondja, hogy menet közben nem szabad kézben tartani a telefont. Amennyiben ez a szabálysértés bizonyított lesz, három büntetőpontot von maga után, ami a jogosítvány elvesztéséhez segít hozzá. Az, hogy a telefonját figyeli, és nem tudja két kézzel fogni a kormányt, nemcsak rá, hanem az utastársaira, a többi a vezetőre is életveszélyes" – mondta Dobrocsi Endre közlekedési szakértő.

Hódi Pamelát is megkeresték az ügyben, hiszen Berki Krisztiánnal közös gyermeke, Natasa Zselyke sok időt tölt Katon Renátával. Pamela a Borsnak elmondta, hogy bízik abban, hogy Mazsi nem csinál ilyesmit, amikor lánya vele van, de biztos, ami biztos felhívja Renátát, hogy megbeszéljék a dolgot.

Katona Renátát is megpróbálta elérni a lap, ám ő nem akart nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.