Megtalálták Radics Gigi hasonmását: egy 22 éves kubai balerina az

balerina Radics Gigi Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták Radics Gigi hasonmását. A kubai 22 éves balerina vonásai éppen olyanok, mint a magyar énekesnőé!

Egyre biztosabb, hogy valahol a világban mindenkinek van egy hasonmása, akivel nincsen semmilyen rokoni kapcsolatban. Többször is fotóztak már olyan idegeneket, akik olyanok, mintha ikrek lennének, és most a Femcafé rátalált Radics Gigi hasonmására, egy 22 éves kubai balerinára. Claudia Cristina Garcia alkata ugyan kicsit eltér a magyar énekesnőétől, de az arca elképesztően azonos. Akár ikrek is lehetnének!

Íme, a balerina:

Claudia Cristina Garcia❤ (@claudiacristina95) által megosztott bejegyzés,

És Radics Gigi:

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik az első szexszel vártak az esküvőig: Adriana Limától Jordin Sparksig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180427-sztarok-akik-az-elso-szexszel-vartak-az-eskuvoig-adriana-lima-jordin-sparks.htmlA hírességekért rengetegen rajonganak, óriási a csábítás, ám vannak, akik ennek ellenére mégis ki tudtak tartani az elveik és értékeik mellett, így amellett is, hogy várnak az első szexszel az esküvőig. Adriana Lima szupermodell, Lisa Kudrow színésznő, vagy éppen Jordin Sparks énekesnő is így tett, és nem bánták meg! TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András visszaírt Tolvai Reni szexista kommentelőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-kallay-saunders-andras-visszairt-tolvai-reni-szexista-kommentelojenek.htmlTolvai Reni szexi képei alá záporoznak a kommetek, egyet azonban Kállas-Saunders András nem tudott szó nélkül hagyni: zseniális választ adott a pasinak. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert elmondta a véleményét a 28 évesen szűz színésznőről, Bálint Emeséről (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180429-puzser-robert-elmondta-a-velemenyet-a-28-evesen-szuz-balint-emeserol.htmlBálint Emese színésznő azzal vált híressé, hogy 28 éves, de még soha nem feküdt le senkivel. Egyszerűen azért, mert még nem talált rá arra a férfira, aki megfelel a magas elvárásainak. Puzsér Róbert pedig nem bírta tovább magában tartani a véleményét a színésznőről. Facebook-oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita leszedett három kutyát a halott gazdájukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-tornoczky-anita-leszedett-harom-kutyat-a-halott-gazdajukrol.htmlA rendőrök, a mentők és a halottszállítók is féltek hozzáérni a halott gazdájukat védő kutyákhoz, ezért hívták Tornóczky Anitát, aki nem teketóriázott, leszedte a mérges ebeket a férfiról. TV + Sztárok--Indul az Vigyázat, szülővel vagyok! a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-indul-az-vigyazat-szulovel-vagyok-ordog-nora-vezeti-a-musort.htmlHétfőn megújult formában, Vigyázat, szülővel vagyok! címen tér vissza Ördög Nóra műsora a TV2-re. TV + Sztárok--Őszintén beszélt az elmúlt fél évről Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180429-oszinten-beszelt-az-elmult-fel-evrol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa azt vallja, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elgyengüljön. A műsorvezető elmúlt fél év viszontagságairól mesélt a Story Extrában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.