Anyácska őszintén vallott Oláh Ibolyáról: "Szeretni való felnőtt lett belőle"

Forrás: TV2 -
Oláh Ibolya Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vigyázat, szülővel vagyok! címen megújult formában tér vissza TV2 sikerműsora. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.

Hétfőn este Oláh Ibolya és Anyácska elevenítik fel a vadóc énekesnő gyermekkorát a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában. Íme, az előzetest már most megnézheted.

A Nagy Duett: Tóth Andi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-a-nagy-duetttoth-andi-dekoltazst-villantott.htmlKét keréken repesztett és rockerfarkasként támadt a Steppenwolf slágerével Tóth Andi és Rippel Feri. A duettpár 30 pontot gyűjtött be a zsűritől. Gyanítható, hogy az énekesnő dekoltázsa sokak figyelmét elterelte a produkcióróül. TV + SztárokOrigoAnyaotthonban jártak a luxusfeleségek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180430--anyaotthonban-jartak-a-luxusfelesegek-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploi.htmlAnyaotthonba látogattak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Ennek apropóján ismét felmerült, hogy Csősz Boginak miért nincsen gyereke, és az is, hogy mit gondol a jótékonykodásról. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFérfiügyeiről nyilatkozott Hódi Pamela a Micsoda Nők!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20180430-ferfiugyeirol-nyilatkozott-hodi-pamela-a-micsoda-nokben.htmlHódi Pamela a Micsoda Nők!-ben beszélt arról, hogy milyen típusú pasik tetszenek neki. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Kata mindent kidobott, ami az exeimhez köthető"http://www.life.hu/sztarok/20180430-nem-all-szoba-egyik-exevel-hajdu-peter-a-no-meg-akarta-atkozni-a-csaladjat.htmlA #Bochkor vendégei az ATV vasárnap esti adásában a szerelem után barátság témát vesézték ki. Hajdú Péter elárulta, hogy ő majdnem mindegyik volt barátnőjével jóban van, ám tárgyi emléke egyikükről sincsen. TV + Sztárok--Tibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigoBikinis fotójával vágott vissza kritikusainak Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-bikinis-fotojaval-vagott-vissza-kritikusainak-rubint-reka-az-instagramon.htmlA háromgyerekes híresség megmutatta, hogyan fest a teste közel 40 évesen bikiniben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.