Baukó Éva hatalmas melleit apró bikinibe bújtatta: fotó

mell bikini nyaralás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva Horvátországban nyaral barátaival, ahonnan folyamatosan szexis képeket posztol közösségi oldalára.

Az egykori botrányhősnő, aki Berki Krisztiánnal is felvette a kesztyűt, ezúttal Horvátországban piheni ki az elmúlt hetek csatározásait. Baukó Éva nyaralás alatt sem tudja abbahagyni a szexizést: folyamatosan dögös képeket posztol közösségi oldalára, előtérbe helyezve hatalmas melleit és kerek fenekét.

#croatia #vacation #rock #sea #beach #beachgirl #hungariangirl #bikini

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

#morning #sunrise ☀️

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

Zimány Linda fehér fürdőruhában mutatta meg kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-zimany-linda-feher-furdoruhaban-mutatta-meg-kerek-feneket-foto.htmlCapri szigetén nyaral Zimány Linda, aki csodás fotókon mutatta meg nem mindennapi luxusvakációját.TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka kibékült focista párjával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-karpati-rebeka-kibekult-focista-parjaval-foto.htmlMégse szingli Kárpáti Rebeka: újra összejött focista párjával, akivel a közelmúltban szakított.TV + SztárokOrigoAmber Rose csipkében mutatta meg telt idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-amber-rose-csipkeben-mutatta-meg-telt-idomait-foto.htmlAmber Rose egyfolytában mutogatja magát: ezúttal is ezt tette. TV + Sztárok--Berki Krisztián feljelentette Megyeri Csillát és párját, Kulcsár Edinát és Csutit, valamint Cseke Katinkát és a grófnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-berki-feljelentette-jatekostarsait-az-azsia-expressbol-hitelrontas-miatt.htmlÓriási a botrány: Berki Krisztián nem csak Baukó Éva miatt kerül napról napra az újságok címlapjaira, hanem Ázsia Expresszes társai miatt is. Megyeri Csilláék, Kulcsár Edináék és Cseke Katinláék azzal vádolják, hogy a műsorban megbeszéltek ellenére, hiába kapta meg a csatornától a nyeremény pénzt a showman, őket nem fizette ki. Berki tagad és perel.TV + Sztárok--Véres filmjelenetben szerepel Csősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180423-veres-filmjelenetben-szerepel-csosz-bogi.htmlCsősz Boglárka éppen új filmjét forgatja, amiben egy olyan nőt játszik, akit megvernek, meglőnek... erről mesélt a Luxusfeleség.TV + SztárokOrigoHeidi Klum félmeztelen, egy szál törölközőben napozott új szerelmével: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180410-heidi-klum-felmeztelen-egy-szal-torolkozoben-napozott-uj-szerelmevel-fotok.htmlHeidi Klum hamarosan betölti a 45-öt, de a teste akár a húszéveseké. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.