Verekedésbe keveredett Oláh Ibolya, a Vigyázat, szülővel vagyok műsorban mesélték el

Oláh Ibolya Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy gyerekkori sztorit elevenített fel a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában, aminek sajnos Anyácska itta meg a levét. 

A TV2 stúdiójában mesélt arról Anyácska és Oláh Ibolya, hogy az énekesnő gyerekkorában igencsak harcias természetű volt. Anyácska elmesélt egy konkrét esetet, amikor Ibolya a kelletnél jobban begurult, és konkrétan bemosott egyet valakinek.

Állítják: pedofil hálózatot próbált leleplezni halála előtt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180501-allitjak-pedofil-halozatot-probalt-leleplezni-halala-elott-avicii.htmlA Daily Star arról ír, hogy Avicii a halála előtt megpróbált leleplezni egy pedofil hálózatot, amire már a For A Better Day című számának klipjében is utalt. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Tóth Andi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-a-nagy-duetttoth-andi-dekoltazst-villantott.htmlKét keréken repesztett és rockerfarkasként támadt a Steppenwolf slágerével Tóth Andi és Rippel Feri. A duettpár 30 pontot gyűjtött be a zsűritől. Gyanítható, hogy az énekesnő dekoltázsa sokak figyelmét elterelte a produkcióróül. TV + SztárokOrigoPártos Csilla kifakadt: állítja, butaságot követett el, amikor aláírta a papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20180430-partos-csilla-kifakadt-allitja-butasagot-kovetett-el-amikor-alairta-a-papirokat.htmlPártos Csilla hosszú idő után úgy döntött, elmondja, mit érezt Pécsi Ildikóval és a perükkel kapcsolatban. TV + Sztárok--A Nagy Duett: a levegőért kapkodott Megyeri Csilla - Búcsúzniuk is kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20180429-a-nagy-duett-a-levegoert-kapkodott-megyeri-csilla.htmlMegyeri Csilla és Gergely Róbert ma este Németh Lehel táncdalával szórakoztatta a zsűrit és közönséget. Az ítészek 28 ponttal díjazták a sétapálca pörgetős előadást, a végén azonban nekik kellett búcsúzniuk. TV + SztárokOrigoTibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigoŐszintén beszélt az elmúlt fél évről Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180429-oszinten-beszelt-az-elmult-fel-evrol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa azt vallja, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elgyengüljön. A műsorvezető elmúlt fél év viszontagságairól mesélt a Story Extrában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.