Berki Krisztián anyukája elárulta, mit szólt a herevasaláshoz

herevasalás Vigyázat, szülővel vagyok! Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián anyukájával együtt vett részt a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban, ahol az édesanyja elárulta, mit gondolt arról, hogy fia kivasaltatta a heréjét.

Berki Krisztián anyukája is tudomást szerzett arról, hogy fia az Édes életben egy plasztikai sebész közreműködésével kivasaltatta heréjét. Szerinte fia ezt is hiúságból tette. Már kiskorában is állandóan nézegette magát és a tükör előtt állva kérdezgette, hogy jól néz-e ki.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Liptai Claudia reagált a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180502-liptai-claudia-reagalt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlA Nagy Duettes elszólása után mindenki azt hitte, Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám újabb babát terveznek. Most elárulta, mi az igazság.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Baukó Éva együtt szerepelnek a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-es-bauko-eva-egyutt-szerepelnek-a-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musoraban.htmlNéhány hetes csatározás után együtt szerepel a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban Baukó Éva és Berki Krisztián. TV + Sztárok--Baukó Éva hatalmas melleit apró bikinibe bújtatta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-bauko-eva-hatalmas-melleit-apro-bikinibe-bujtatta-foto.htmlBaukó Éva Horvátországban nyaral barátaival, ahonnan folyamatosan szexis képeket posztol közösségi oldalára. TV + Sztárok--Amber Rose csipkében mutatta meg telt idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-amber-rose-csipkeben-mutatta-meg-telt-idomait-foto.htmlAmber Rose egyfolytában mutogatja magát: ezúttal is ezt tette. TV + Sztárok--Kiszivárgott Katalin és Vilmos harmadik babájának neve? Letiltották az oldalthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-kiszivargott-katalin-es-vilmos-harmadik-babajanak-neve-letiltottak-az-oldalt.htmlÁprilis 23-án megérkezett a harmadik royal baby, Katalin hercegné és Vilmos herceg második kisfia. A fél világ várja, hogy kiderüljön, mi lesz a kicsi neve. Bár hivatalos közleményt még nem adtak ki ezzel kapcsolatban, úgy tűnik, idő előtt kiszivárogtatták a pici nevét. Minden ezzel kapcsolatos oldalt letiltott a palota.TV + Sztárok--Luxus a kaviár? A Gourmet Fesztiválon jártunkhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-luxus-a-kaviar-a-gourmet-fesztivalon-jartunk.htmlA Life.hu riportere a Gorumet Fesztiválon járt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.