Brad Pitt remek formában van: ismét a régi önmaga

Brad Pitt szívtipró időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt válása után nem volt éppen a legjobb formában, de úgy tűnik, hogy visszatalált régi önmagához: ismét igazi szívtipró.

Válása után Brad Pitt elképesztően lestrapáltnak tűnt, de ez nem is csoda. Sok mindennel megvádolta Angelina Jolie a színészt, a többi között a gyermekek bántalmazásával is. Végül ugyan a színésznő állításai nem bizonyultak igaznak, az egész családot megviselték a nyilvánosság előtt zajló viták.

Brad Pitt ismét egy igazi szívtipró Forrás: Getty Images

Szerencsére azonban a két színész megállapodott abban, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával rendezik le személyes ügyeiket, ami mindkettejüknek jót tett, nem beszélve a gyerekekről.
Ahogy lecsillapodtak a kedélyek, Brad Pitt visszatalált régi önmagához, és a hírek szerint új szerelme is van a sztárnak. Valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy Brad ismét egy szívtipró. Legutóbb a The Jim Jefferies show-ban láthatták őt a nézők időjósként. A színész lelombozó hírekkel szolgált a nézőknek, és már nem először!

Ezzel a cuki fotóval köszöntötte a májust Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-ezzel-a-cuki-fotoval-koszontotte-a-majust-csobot-adel-natan.htmlCsobot Adél és a kis Nátán egy kirándulással kezdte a májust – legalábbis erről tanúskodik az énekesnő Insta-story-ja. TV + SztárokOrigoDukai Regina szexi fekete fehérneműben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-dukai-regina-szexi-fekete-fehernemuben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlSzégyenlősen mosolyog azon a fotón Dukai Regina, melyen megmutatta, hogyan fest tökéletes alakja egy szexi fekete fehérneműben. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi szünetelteti a gardróbvásárt, fogynak a felesleges ruhákhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-bodi-sylvi-szunetelteti-a-gardrobvasart-fogynak-a-felesleges-ruhak.htmlBezár a bazár Bódi Sylvinél, elfogytak a felesleges ruhák, egyelőre nem kerülnek újabb darabok a gardróbvásárra. TV + SztárokOrigoA Tankcsapda frontembere, Lukács Laci elárulta, nem kell sokat várni az új dalokrahttp://www.life.hu/sztarok/20180502-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laci-elarulta-nem-kell-sokat-varni-az-uj-dalokra.htmlA Budapest Park minden eddiginél színesebb felhozatallal és világsztárokkal vág neki hetedik évadának, de első teltházas buliját a Tankcsapda - Lukács félévszázad koncertje prezentálja. Ezért faggatta ki a Life.hu riportere, Domszky László a banda frontemberét, Lukács Lacit arról, hogy mire számíthatnak a rajongók, és mikor lesznek végre új dalok. Lukács pedig készséggel válaszolt, elárulta már nem kell sokat várni az új számokra! TV + Sztárok--Szögeczki Ági egy lyukasórán vesztette el szüzességét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-szogeczki-agi-egy-lyukasoran-vesztette-el-szuzesseget.htmlSzögezcki Ági anyukájával szerepelt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, de arra nem számított a celeb, hogy ilyen bensőséges információt is kikotyog róla az anyukája: kiderült, hogyan vesztette el a szüzességét. TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, miért küldött pornófotót kollégáinak: ez történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-elarulta-miert-kuldott-pornofotot-kollegainak-ez-tortent-valojaban.htmlEddig nem lehetett tudni, hogy Hajdú Péter miért távozott az ATV-től, de nemrég napvilágra került az ok. A Bors állítása szerint a csatorna megelégelte Hajdú Péter viselkedését, aki egy alkalommal pornóképet küldött a munkahelyi belső chatre. Hajdú Péter elárulta, hogy valójában mi is történt. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.